досід райкому

27 березня з робочим візитом Івано-Франківщину відвідали члени президії  Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на чолі  з  головою обласної організації Сергієм КОЗОРОГОМ.

 

В ході візиту відбулося спільне  засідання президій Дніпропетровської та Івано-Франківської обласних організацій Профспілки.

З вітальним словом виступила голова Івано-Франківського обкому Профспілки Зоряна КОРОЛЬ, яка поділилась досвідом роботи освітянської Профспілки в області та  співпраці із соціальними партнерами.

Голова Дніпропетровського обкому Профспілки Сергій КОЗОРОГ розказав про основні напрями роботи та виклики, які доводиться вирішувати в умовах воєнного часу.

Члени президії областей  взяли активну участь в обговоренні виступів, обміну думками, планами, шляхами вирішення освітянських та внутрішньоспілкових питань .

обговорення

Окрім того, гості відвідали П'ядицьку територіальну громаду, на базі якої голова Коломийської районної організації Профспілки  Олена БАКАЙ  презентувала роботу територіальної організації, до складу якої входять первинні профспілкові організації 7 громад.

Голова громади Петро ГАЙДЕЙЧУК відповів на всі питання гостей, що стосуються роботи та фінансування закладів освіти громади, а також поділився успіхам партнерських відносин з територіальною Профспілкою. В зустрічі також взяв участь Ігор ТЕПЧУК  - начальник відділу освіти громади, який відзначив відмінну роботу  територіальної Профспілки під керівництвом Олени БАКАЙ.

Наприкінці зустрічі всі обмінялись пам'ятними подарунками та планами на майбутнє заради Перемоги України.

голови Пядицької ТГ

голови ОК

зустріч

Профспілка працівників освіти і науки України