НАМ ПИШУТЬ. Колектив санаторію "Поляна" не зупиняється на досягнутих результатах

2014-12-30-1336 На адресу Голови Федерації профспілок України  Г.Осового  надійшло  звернення Голови Організації інвалідів Чорнобилю В.Дмитрієнка, в якому він щиро дякує колектив санаторію «Поляна»: «…Не всякий, навіть самий розрекламований санаторій, може похвастати такими лікарями і такими медсестрами. Завжди уважні, завжди і всім як рідні. Взагалі, кваліфікація медперсоналу середньої ланки - це одвічна проблема нашої охорони здоров'я. Але в "Поляни" цієї проблеми немає. Медсестри тут і професійні, і уважні. Тут..

ФПУ вітають зі святами

na-sajt       На адресу Голови ФПУ Григорія Осового надходять чисельні вітання з Новим 2018 роком і з Різдвом Христовим.   ФПУ привітали керівники держави, центральних та місцевих органів виконавчої влади, депутати Верховної Ради України. Привітання надходять від органів місцевого самоврядування, державних фондів і установ, підприємств та навчальних закладів, організацій роботодавців. Федерацію профспілок України в особі її Голови привітали міжнародні профцентри і організації, керівники галузевих профспілок, регіональних профоб’єднань, профорганізацій, акціонерних товариств..

Втручання профспілок допомогло!

emblems-382 html m417e125a   Всеукраїнська профспілка працівників підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг висловила Голові ФПУ Григорію Осовому вдячність за сприяння у вирішенні питання збереження робочих місць підприємців черкаських ринків/   У листі говориться: - від імені членів нашої профспілки, які у липні поточного року були на особистому прийомі у Вас, висловлюємо щиру вдячність! Втручання профспілок допомогло. Наразі питання вирішено на користь підприємців. Сподіваємось на подальшу спільну діяльність..

Подяка «Укрбуд» профспілкам

index   На імя Голови СПО об’єднань профспілок, Голови ФПУК Григорія Осовго надійшов лист від керівництва Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» наступного змісту:   Вельмишановний Григорію Васильовичу!   Висловлюю Вам свою повагу та щиру вдячність за підтримку позиції Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» на будівельному ринку держави та захисту наших інтересів в Кабінеті Міністрів України при розгляді проекту Закону, що мав відмінити Декрет КМУ від 19 лютого 1993 року № 19-93..

ФПУ дякують за надану допомогу

DSC05279   На ім’я Голови ФПУ Г.В. Осового надійшов лист від в.о. голови Громадського формування «Щит» С.М.Шкаровського зі словами подяки за надану можливість пройти реабілітацію в лікувальних закладах Федерації профспілок України. У листі наголошується на високій оцінці праці профспілок на підтримку патріотів, які потребують відновлення фізичних і психологічних сил після повернення з АТО .   (Лист додається)   Прес-центр ФПУ

ФПУ дякують

1446186390 5632546dba559   На ім’я Голови ФПУ Григорія Осового надійшов лист від Голови правління ГО «Українське товариство фізичної реабілітаційної медицини» Олександра Владимирова зі словами вдячності за сприяння у проведенні міжнародної конференції «Фізична та реабілітаційна медицина в Україні: стан, проблеми, шляхи їх вирішення у світлі вимог ВООЗ, Секції та Ради фізичної та реабілітаційної медицини Європейського союзу медичних спеціалістів», яка була присвячена запровадженню нових освітніх і професійних стандартів з..

ВДЯЧНІСТЬ ЗА ПРИВІТАННЯ!

nov rik   На адресу Голови ФПУ Григорія Осового надійшли вітання з Новим 2016 роком і з Різдвом Христовим від керівників держави,  центральних та місцевих органів виконавчої влади, депутатів Верховної Ради України, органів місцевого самоврядування, державних фондів і установ, підприємств та навчальних закладів, організацій роботодавців. Також привітали Федерацію профспілок України в особі її Голови міжнародні профцентри і організації, керівники галузевих профспілок, регіональних профоб’єднань, профорганізацій, акціонерних товариств профспілок та..

Роботодавці та профспілки: спільними зусиллями відродимо українську економіку

header   Федерація роботодавців України надіслала листа-подяку Голові ФПУ Григорію Осовому за його участь у роботі X З'їзду ФРУ.   Консолідована позиція національних роботодавців і профспілок щодо необхідності активних дій, спрямованих на відродження економіки і забезпечення громадян гідно оплачуваними робочими місцями, знайшла своє відображення в схваленому З'їздом Плані модернізації України та спільному Меморандумі щодо його реалізації. Ми впевнені, що спільними зусиллями нам вдасться перемінити ситуацію на краще та забезпечити..

Привітання Голові ФПУ Григорію Осовому

d0b4d181d0b7   В.о. Голови Державної служби зайнятості України Наталія Зінкевич привітала Голову Федерації профспілок України Григорія Осового з нагоди 25-ї річниці створення Державної служби зайнятості України.   З тексту привітання: « Висловлюємо Вам щиру подяку за нашу багаторічну тісну співпрацю та Ваш особистий внесок у становлення державної служби зайнятості, увагу і турботу до працівників Служби. Сподіваємось на подальше ефективне та продуктивне партнерство і висловлюємо надію, що завдяки Вашій активній громадянській позиції..

У Держспецзв'язку посилюють співпрацю з профспілкою

Dstzi   В Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України напрацьовано низку заходів для посилення конструктивної співпраці Адміністрації з Первинною профспілковою організацією Концерну РРТ. З цього питання проведено засідання Колегії Адміністрації Держспецзв'язку, на яке було запрошено генерального директора Концерну РРТ і Голову Професійної спілки працівників зв'язку України Стародуба М.М. За результатами засідання керівництву Концерну РРТ зокрема доручено налагодити тісну співпрацю керівництва підприємств і всього об'єднання з профспілковими організаціями..
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>