livadia

 

Голова Федерації профспілок України Ю.М.Кулик одержав листа від голови Ради ветеранів ДП "Ялтакурорт", члена президії Ялтинської міської Ради ветеранів війни, праці та військової служби В.І.Коблицького з подякою за щиру увагу до проблем, турбот і потреб ветеранів та участь у їх розв'язанні.

 

Ялтинська організація ДП "Ялтакурорт" об'єднує у своєму складі 510 осіб - інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, дітей війни, ветеранів війни та праці, пенсіонерів. Від їх імені В.І.Коблицький пише:

 

"Большое спасибо за тёплую и душевную встречу накануне нового 2013 года, которую Вы помогли организовать для членов Совета ветеранов ДП "Ялтакурорт" в санатории "Ливадия". Спасибо за добрые и искренние слова в адрес бывших работников Ялтинских здравниц, сказанные Председателем Федерации независимых профсоюзов Крыма Н.В.Казьминой, с пожеланиями здоровья и благополучия. Спасибо за материальную помощь, оказанную фронтовикам, инвалидам войны, детям войны, людям, которые по состоянию здоровья очень нуждаются в Вашей заботе и милосердии".

 

У своєму листі ветеран також висловив сподівання, що і надалі такі теплі та пам'ятні зустрічі будуть гарною традицією, а керівники південнобережних профспілкових оздоровниць будуть піклуватися про своїх ветеранів, які брали участь у становленні курорту, а потім десятиліттями працювали в ім'я його процвітання.

 

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ