1

 

Приміщення Будинку профспілок у Києві за результатами експертизи Київського національного університету будівництва і архітектури підлягає відновленню. Про це у Facebook заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Павло Рябікін, передає УНН.

"Ми отримали результати експертизи Київського національного університету будівництва і архітектури по Будинку профспілок. Результати говорять про те, що будівля підлягає відновленню і зносити його не потрібно. Дому профспілок потрібен капітальний ремонт із заміною незначної частини несучих конструкцій", - повідомив П.Рябікін.

Нагадаємо, Будинок профспілок в Києві був знищений вогнем у ніч з 18 на 19 лютого 2013 року. На той час там розташовувався штаб євромайданівців.

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко заявляв, що будинок профспілок настільки постраждав від пожежі, що відновлювати його небезпечно. Однак у Федерації профспілок України цю заяву мера спростували.

 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1419649-budinok-profspilok-u-kiyevi-za-rezultatami-ekspertizi-pidlyagaye-vidnovlennyu-kmda