АКТУАЛЬНО. Григорій Осовий: «Рекомендації Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС будуть сприяти успішному виконанню Угоди про асоціацію»

ПЛАТФО Представники громадянського суспільства України та ЄС зустрілися 15 листопада в Києві в рамках 5-го засідання Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС (ПГС) для розгляду прогресу виконання Угоди про асоціацію, а також детального аналізу стану імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій, а також державної політики України стосовно внутрішньо переміщених осіб. У засіданні взяли участь члени Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна - ЄС, а також..

ДОПОВІДЬ УС ПГС щодо імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій

280x220   15 листопада 2017 року на 5-у засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС представлено Доповідь УС ПГС щодо імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій (додається).   Прес-центр ФПУ

Допоможемо   15 листопада 2017 року на 5-у засіданні Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС представлено  ДОПОВIДЬ УС ПГС "Державна політика України щодо внутрішньо переміщених ociб у контексті виконання Угоди про асоціацію" (додається).   Прес-центр ФПУ

ПЛАТФОРМА ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА УКРАЇНА-ЄС СФОРМУВАЛА РЕКОМЕНДАЦІЇ УРЯДУ УКРАЇНИ ТА ІНСТИТУЦІЯМ ЄС ДЛЯ УСПІШНОГО ВИКОНАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ

234     15 листопада 2017 року представники громадянського суспільства України та ЄС зустрілися в Києві в рамках 5-го засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (ПГС) для розгляду прогресу виконання Угоди про асоціацію, а також детального аналізу стану імплементації євроінтеграційних реформ у сфері науки і технологій, а також державної політики України стосовно внутрішньо переміщених осіб. У засіданні взяли участь члени Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, а також представники Європейського..

Проаналізовано стан виконання Угоди Україна-ЄС

zgYuTLb   31 травня Уряд на своєму засіданні розглянув стан виконання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.   Голова ФПУ Григорій Осовий, виступаючі на засіданні, поінформував урядовців про роботу Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яка представляє інтереси громадянського суспільства в процесі виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також здійснює контроль з боку громадськості за її виконанням. Григорій Осовий, який очолював УСПГС протягом минулого року, зазначив,..

Четверте засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

FB IMG 1495099604865   18 травня розпочалось Четверте засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (ПГС), створеної відповідно до Угоди про асоціацію (УА) як орган асоціації, що представляє українські та європейські організації громадянського суспільствадля контролю за імплементації (УА), разом із іншими органами Асоціації: Радою, Комітетом і парламентським комітетом.   На порядку денного Четвертого засідання - звіти по темам Свободи ЗМІ, Захисту навколишнього середовища та Наслідків першого року впровадження Угоди про глибоку..

Про зустріч делегації Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із дипломатами Представництва України при ЄС

IMG 20170518 101126     17 травня відбулась зустріч делегації Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС із дипломатами Представництва України при Європейському Союзі.    Голова ФПУ Г.В. Осовий, голова Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС в 2016 році разом із делегатами від УС ПГС розповіли представникам дипломатичного Представництва про діяльність Платформи та її майбутні плани. Під час зустрічі обговорили з Назаром Бобицьким, радником з економічних питань, виклики та можливості для..

Вдосконалюються механізми діяльності УС ПГС

Изображение 016   13 квітня відбулось робоче засідання Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС, в якому взяли участь Голова ФПУ Григорій Осовий та голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв, який є координатором робочої групи Платформи з питань сприяння імплементації Угоди про асоціацію.   Изображение 002   У часниками було розглянуто пропозиції до Регламенту Робочих груп УС ПГС, проаналізовано стан виконання рішень..

Бюлетень №2 (березень 2017 р.) Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

mailservice АСАМБЛЕЯ УС ПГС   23 березня 2017 року в Українському домі відбулося зібрання Асамблеї УС ПГС, в якому взяли участь близько 170 учасників – представників громадських організацій з різних регіонів України, а також запрошених гостей - представників органів влади, інституцій і проектів ЄС в Україні тощо.      Завданням Асамблеї було «звірити годинники» учасників стосовно діяльності УС ПГС з позицій різних сторін: поточних членів, що беруть активну участь в..

Основне завдання: наближення до європейських стандартів життя

Изображение 060   Участь громадянського суспільства у виконанні Угоди про асоціацію Україна-ЄС: виклики, потреби, уроки та рецепти успіху – такої була основна тема для обговорення на Асамблеї Української Сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, що відбулась 23 березня у Міжнародному конгрес-центрі «Українській дім».   У роботі взяла участь делегація від ФПУ на чолі з Головою ФПУ Григорієм Осовим. Метою заходу стало підбиття підсумків роботи УС ПГС за період її діяльності..

Більше статей...

1. Відбулося засідання у рамках Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС
  2. Спільна декларація Третього засідання Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, м. Київ 8-9 листопада 2016 року
  3. УКРАЇНА – ЄС. Процесу євроінтеграції – ефективну громадську підтримку
  4. Україна – ЄС. Реалізація Угоди про асоціацію – справа спільна
  5. Україна – ЄС. Реалізація Угоди про асоціацію – справа спільна (2)
  6. Відкрилась сесія стратегічного планування Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС
  7. УС ПГС Україна - ЄС. Підвищувати ефективність співробітництва
  8. Григорій Осовий взяв участь у роботі Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС
  9. Розвиваючи плідне співробітництво
  10. Григорій Осовий зустрівся з єврокомісаром Йоганнесом Ганом