Обмін досвідом

4     Процеси реформування соціальної сфери вимагають від профспілкових органів бути на крок попереду прийняття будь-яких рішень з метою попередження негативних наслідків для працівників установ, закладів та організацій соціального захисту. Процеси децентралізації влади, що відбуваються сьогодні в державі затронули і соціальну сферу.    8-9 вересня 2017 року профспілкові активісти Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери (голова Микитюк Г.П.) на запрошення профспілкового комітету Івано-Франківського геріатричного пансіонату..

Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277   Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.          Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми..

ІІІ Всеукраинский слет профгрупоргов ПМГУ

3 slet profgruporg 1 20170920 1180152832     19 сентября 2017 года в актовом зале Дома союзов (г. Днепр) прошел ІІІ Всеукраинский слет профгрупоргов ПМГУ. В нем приняли участие более 300 человек, представляющих 73 первичные организации нашего Профсоюза из разных регионов Украины. Лидеров профгрупп, а также приехавших поддержать своих активистов председателей профкомов и территориальных комитетов, приветствовали председатель ЦК ПМГУ С.Комышев, его заместители А.Рябко и В.Чумаченко, глава Днепропетровского областного объединения..

Профспілки Закарпаття: активна первинка – сильна профспілка. В облпрофраді відбулося засідання круглого столу

P1150569 У Закарпатській облпрофраді проведено засідання круглого столу «Шляхи вдосконалення роботи профспілкової організації: активна первинка – сильна профспілка». Як зазначалося, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у захисті трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок є надзвичайно актуальним. Свідченням цього є оголошення Федерацією профспілок України 2017 року Роком первинної профспілкової організації. У нарадах-семінарах в усіх містах і районах області, які в рамках Року первинної профорганізації протягом лютого-квітня..

Величний ювілей Калуської ТЕЦ

21000   Калуська ТЕЦ відзначила свій 50-літній величний ювілей. Це були не прості роки: і злетів, і невдач. Адже неодноразово підприємство переходило з рук в руки кількох власників.   А відомо, що вчені роблять експерименти на мишах, а от політики та бізнесмени, на жаль, не гребують експериментувати на людях. Проте, колектив КТЕЦ не дивлячись ні на що, вистояв. Сьогодні Калуська ТЕЦ перебуває в складі Міністерства енергетики та вугільної..

Профспілковий комітет завжди поруч з трудовим колективом

f68fbb11bc8b46af3cc11fd4c7767aab   Виступ голови   ППО   державного   підприємства   "Рівненський автомобільний ремонтний завод" Є.І.Бєлощук на семінарі-навчанні у Федерації профспілок Рівненщини:   - Цивілізація зробила шалений крок вперед і підготувала людству такі жорстокі випробування, як фінансові кризи та безробіття і природні інстинкти самозахисту та самозбереження не спроможні захистити людей від цих жорстоких випробувань тому, що монополії мають надприродну силу. Природні катаклізми періодично наносять людям збитки, а монополісти свідомо, заради надприбутків постійно..

Робота «первинки» ‑ на «відмінно»

P5291402   На базі приватного акціонерного товариства «Київський картонно-паперовий комбінат» відбулося виїзне засідання президії Київської обласної ради профспілок у роботі якого взяли участь начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в м. Києві та Київській області Данило Коцупал, профспілкові лідери галузевих профспілок регіону. На порядок денний було внесено низку актуальних питань сьогодення, за якими були прийняті відповідні постанови.   Засідання відкрив голова Київської обласної ради профспілок Валентин Кононенко, який..

Профспілка - єдиний представник і захисник інтересів людини праці

DSC 4399   29 травня у Федерації профспілок Рівненщини відбулося масштабне навчання. Участь у ньому взяли понад 100 представників різних галузевих профорганізацій. Навчалися і голови первинок, і керівники районних та обласних профспілкових ланок. Навчання відбувалося у формі семінарів, доповнених презентаціями та “мозкововим штурмом” до якого долучалися всі бажаючі. У такому форматі протягом дня з профспілковими активістами працювали Юрій Буздуган, голова наглядової ради Інституту соціального партнерства, голова Комітету..

Свято в первинній профспілковій організації

Первинна профспілкова організація Луцького міського центру зайнятості, яка є членською організацією Волинської обласної організації Профспілки  працівників соціальної сфери  разом з адміністрацією організували чудове свято в День вишиванки.  В цей день разом з батьками у вишиванках прийшли і діти, які раділи святу. Читали вірші, співали.    Профспілка  працівників соціальної сфери України   001   002 003 004

Відповідальність лідера первинки зростає

htmlimage 1   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулося засідання за круглим столом, присвячене оголошеному ФПУ Року первинної профспілкової організації.   Голова ФПО Максим Баланенко зазначив, що життя ставить перед профспілками дуже гострі проблеми. «У цій ситуації недостатньо прийняти рішення вищих керівних органів. Потрібна підтримка і порада, як кажуть, знизу. Підтримка людей, які знають реальне життя трудових колективів, їх настрої, оцінку реформ, які відбуваються в країні. Саме такими людьми і..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>