46337418 ow38DULpF0fr7CGkwqt5mXYOvolGGNUXicfH4lFQKQs

Центр соціальних послуг та Міжнародний центр культури і мистецтв профспілок України уклали угоду про надання знижок профспілчанам та організаціям профспілок від 5 до 20% від вартості квитків на заходи, організатором або співорганізатором яких є МЦКМ профспілок.

Концерти, спектаклі, театральні вистави, новорічні «ялинки», виступи світових зірок та безліч інших яскравих культурних, мистецьких та розважальних заходів, які проходять в «Жовтневому палаці» - кожен власник нового профспілкового квитка відтепер матиме знижку 5% при замовленні таких квитків за телефоном 044-278-74-92.

Знижку 10% отримує будь-яка профспілкова організація в рамках програми СОЦІАЛЬНИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ КВИТОК, яка замовлятиме від 50 квитків на заходи у «Жовтневому» для членів трудового колективу - в якості заохочення, подарунків до професійного свята або організовуючи новорічні заходи для дітей членів профспілки, і 20% - при замовленні від 100 квитків.

Профспілкові організації, які співпрацюють з ЦЕНТРОМ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ в рамках програми СОЦІАЛЬНИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ КВИТОК, і вже сьогодні планують замовлення на дитячі «новорічні ялинки», цьогоріч зможуть заощадити із «профспілкової скарбнички» -

100 грн. (мінімальна вартість квитка) х 50 шт. = 5000 грн. Мінус знижка (10%) 500 грн. = 4500 грн.

100 грн. (мінімальна вартість квитка) х 100 шт. = 10000 грн. Мінус знижка (20%) 2000 грн. = 8000 грн.

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ: