КРУГЛИЙ СТІЛ. Гендерну рівність у сфері праці – під профспілковий контроль!

СТОЛ     Розгорнути широке обговорення в суспільстві проблем гендерної рівності, залучивши профспілкові організації усіх рівнів, інші громадські організації та у співпраці з органами влади  і засобами масової інформації. Спільно з громадськими організаціями привернути увагу суспільства до головних напрямків у вирішенні проблем забезпечення гендерної рівності та здійснення відповідних заходів органами влади. Про ці та інші актуальні та важливі пропозиції містяться у Рекомендаціях круглого столу «Гендерна рівність у світі..

Серед зареєстрованих безробітних жінок – 52,8%

ШУКАЮ   Протягом 2016 року серед 1270,4 тис. осіб, які мали статус зареєстрованого безробітного, незначною мірою переважали жінки, частка яких становила 52,8% або 671,4 тис. осіб. За направленням державної служби зайнятості протягом 2016 року отримали роботу 337,0 тис. жінок, а також 409,0 тис. чоловіків ( всього 746 тис. осіб). Про це повідомив в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко, інформує прес-служба відомства.   «Серед працевлаштованих жінок, кожна п’ята отримала роботу у торгівлі..

Літературний вечір Григорія Заброди

2 1   В приміщенні музею театрального, музичного та кіномистецтва України, що знаходиться на території Державного історико-культурного заповідника «Києво-Печерська Лавра», 24 вересня 2015 року відбувся літературно-творчий вечір поета-пісняра Григорія Климовича Заброди, який довгий час працював у виконавчій дирекції Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.   Трудовий шлях Григорія Климовича становить більше 55 років, із яких біля 40 тісно пов’язані з профспілками і соціальним захистом працівників..

Підбито підсумки літньої оздоровчої кампанії 2014 року

37d2bdd78a1bc43a809c8226698578e3cdeb1a6c   Міністерство соціальної політики України провело розширене засідання центрального міжвідомчого оперативного штабу з координації проведення оздоровчої кампанії 2014 року за участю керівників регіональних штабів. На засіданні штабу було проаналізовано показники проведення оздоровлення та відпочинку дітей, підбито підсумки літньої оздоровчої кампанії цього року, а також визначено низку проблемних питань, що потребують негайного вирішення. Пропонуємо для ознайомлення протокол засідання штабу та протокольне доручення, прийняте за результатами засідання.     ІАЦ

Профспілки беруть активну участь у реформуванні спортивної галузі

6dec26c6f93b51389ff24c5fccde5af3   У відповідь на спільне звернення до Прем’єр-міністра України керівництва Фізкультурно-спортивного товариства «Україна», Федерації профспілок України та її членських організацій міністр молоді та спорту України заявив, що реформою галузі скорочення мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, яка нині існує в Україні, не передбачено. – Міністерство вже сьогодні здійснює низку заходів щодо зміцнення системи дитячо-юнацького та резервного спорту і запобігає зниженню їх фінансування, - заявив міністр. - В цьому питанні..

Щодо реформування фізкультури і спорту

5.04 usyoxjebr 2   Верховна Рада України затвердила Рекомендації слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму 14 жовтня ц.р. на тему: «Шляхи реформування сфери фізичної культури і спорту».   Пропонуємо ознайомитись з текстом документу тут.   ІАЦ

З Днем знань!

DSC 1707   1 вересня - дивовижний день, наповнений світлом, радістю, пахощами осінніх квітів! Він знаменує початок осені, початок нового навчального року, нових зустрічей і відкриттів. 1 вересня в Харківському соціально-економічному інституті пройшло свято з нагоди Дня знань і посвяти першокурсників у студенти. Юнаків і дівчат, які нинішнього року вступили до інституту, зі знаменною подією у їхньому житті привітали виконуючий обов'язки ректора ХСЕІ Каревік Олександр Олександрович, перший заступник голови..

Уряд зробив крок назустріч студентам та викладачам вишів із зони АТО

1281686375 Проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про деякі особливості стипендіального забезпечення осіб, які навчаються у навчальних закладах, розташованих на території Донецької та Луганської областей», розроблений Міністерством освіти і науки України, був зумовлений суспільно-політичною ситуацією, яка на сьогодні склалася в Донецькій і Луганській областях у зв'язку з проведенням там антитерористичної операції. Документ обговорювався на урядовому засіданні 27 серпня ц.р. і покликаний забезпечити студентам вишів доступ до подальшого навчання,..

Спорт – це соціальне благо

kolos 2013   Забезпечення доступності занять спортом та фізкультурою для найбільш широких верств населення – одне з основних завдань реформування, яке наразі проводиться у цій галузі. З метою підготовки Концепції реформи сфери фізичної культури і спорту, змін до відповідних законодавчих та нормативно-правових актів Міністерством молоді та спорту України сформовано робочу групу з питань реформування галузі фізичної культури та спорту. Робота групи передбачає врахування громадської думки та фахової експертизи..

ВІТАЄМО! Анатолію Петровичу Усенку – 80 років!

Усенко    19 травня видатному діячу сфери фізичної культури і спорту України, голові Центральної ради Всеукраїнського фізкультарно - спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України (1974 – 2010 рр.), почесному президенту Федерації велоспорту України, голові Ради ветеранів фізичної культури і спорту при Мінмолодьспорті та НОК України Усенку Анатолію Петровичу виповнилося 80 років. З нагоди ювілею А.П. Усенка у Мінмолодьспорту 19 травня відбулися урочистості, під час яких ювіляра привітали..

Більше статей...

1. ПРОФСПІЛКИ ПІДТРИМУЮТЬ СІЛЬСЬКИЙ СПОРТ
  2. ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ У СОЧІ – ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОЙДЕНО!
  3. ПОНАД 60% ЧЛЕНІВ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ У СОЧІ ВИХОВАНЦІ ПРОФСПІЛКОВИХ ФСТ !
  4. На Рівненщині підведено підсумки літнього оздоровлення дітей
  5. Працівники ДЮСШ отримуватимуть зарплату у повному обсязі
  6. Хороший спортивний початок вимагає продовження
  7. Питання оздоровлення та відпочинку дітей були розглянуті під час слухань у Комітеті з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму