big 160797

У батьків завжди виникає бажання оздоровити та як можна краще забезпечити відпочинок для своїх дітей під час літніх канікул. Від хорошого відпочинку залежить успішне навчання в школі та стан здоров’я дитини взимку.

З 10 червня по 30 червня 2013 року 118 дітей обрали місцем свого оздоровлення санаторій-профілакторій «Факел» медичного центру, підприємства «Шебелинкагазвидобування», на базі якого сформовано дитячий оздоровчий табір з сучасним медичним обладнанням, оновленими приміщеннями та облаштованими дитячими майданчиками, спортивними спорудами та басейном.

Під час відпочинку діти відвідували Фізкультурно-оздоровчий комплекс. Була проведена велика культурно-масова робота з відпочиваючими. Діти брали участь в веселих святах: «Мільйон років до нашої ери», «Міс Солоха», «День індіанця», «Під знаком зодіаку», «Козацькому роду нема переводу», «Свято літа» та в багатьох інших. Спортивні змагання з футболу, волейболу, піонерболу, тенісу, плаванню, бігу та шашко-шахові турніри проходили під гаслом Олімпійського прапору.

Проведено вечір пам’яті, приурочений до 72-ї річниці з дня початку Великої Вітчизняної війни. Діти займалися в гуртках з прикладної творчості, танцювальному, вокальному, відвідували спортивні секції та придбали нові знання під час занять, розширили свій кругозір та здобули нових спортивних та творчих досягнень, за що за підсумками роботи першої зміни дитячого оздоровчого табору, були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

З 4 червня розпочалася 2 зміна. Друга зміна зібрала в своє коло 121 дитину.

Добре запам’яталось дітям свято солодощів сумісно організованого представниками Харківської бесквітної фабрики та Об’єднанням профспілок Харківської області.

До 70-ти річчя звільнення Харківської області від німецько–фашистських загарбників 16.07.2013 р. була проведена зустріч дітей з ветеранами Великої Вітчизняної війни. Під час зустрічі діти відвідали музей бойової слави в ЧЗОШ I-III ступенів №2. Ветерани Овчарук Петро Михайлович і Бєлік Дарина Іванівна розповіли дітям про тяжкі бої, які велись на території Харківської області та про тяжке життя мирних людей під час окупації.

Отож , як бачите, сумувати в с/п «Факел» просто не можливо.

А запорукою цієї роботи є кропітка та злагоджена робота трудового колективу газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування», творчих колективів профспілкового Палацу культури та взаємопорозуміння, досвід і небайдуже ставлення до оздоровлення та організації безпечного, радісного відпочинку дітей директора підприємства, депутата Харківської обласної Ради Фесенка Ю.Л та голови первинної профспілкової організації , депутата Балаклійської районної Ради Домненка С.П.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу велику, дружну родину. Гарний настрій і море задоволень супроводжують нас під час всієї зміни.

 

Ірина Шморгун,

головний лікар-директор санаторію-профілакторію „Факел” ГПУ „Шебелинкагазвидобування”