IMG 5123

 

У Федерації профспілок Рівненської області сьогодні сердечно вітали Анастасію Турчин бронзову призерку Чемпіонату Європи з дзюдо серед юніорів та юніорок віком до 21 року, який нещодавно завершився у місті Сараєво (Боснія і Герцоговина), та Михайла Романкевича, заслуженого тренера України, тренера обласного комплексного ДЮСШ «Авангард».

Україну на цьому змаганні представляли 18 спортсменів з різних регіонів. Для вихованки Рівненської обласної організації ФСТ "Україна" ця бронза не перша її нагорода. За плечима юної спортсменки чимало перемог, які, звичайно ж, давалися їй виснажливими тренуваннями та важкою працею.

Слова вдячності за здобуту для України та Рівненщини перемогу спортсменці та її тренеру, від імені всіх членів профспілки, висловив голова Федерації профспілок області Микола Шершун, а також він щиро побажав їй подальших успіхів та перемог.

Наступним відповідальним стартом для Рівненської дзюдоїстки стане чемпіонат світу, який проходитиме 24-27 жовтня 2013 року в м. Любляна (Словенія).

 

Профінформцентр ФПО