oboiSochi201411

 

   Отже перша олімпійська неділя у Сочі пройдена. Україна має одну бронзову медаль, завойованою у біатлоні Вітою Семеренко, динамівкою із Сум.

 

     Наразі це всі здобутки нашої збірної. Ми зв’язались телефоном з Почесним головою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Усенком Анатолієм Петровичем, який зараз у Сочі, і попросили зробити «медальний» прогноз для України. А.Усенко вважає, що шанси на олімпійські медалі має наша команда дівчат-біатлоністок на чолі з Вітою Семеренко, але боротьба буде дуже жорсткою!

    

   Нагадуємо, що з 43 олімпійців України, які беруть участь у ХХІІ зимових Олімпійських іграх 2014 року у м. Сочі (Росія), 29 спортсменів є представниками та вихованцями фізкультурно-спортивних товариств «Україна», «Колос» та «Спартак».

 

     У неофіційному медальному заліку поки лідирує команда Германії, яка має у своєму активі 10 медалей, у тому числі 7 золотих; на другому місті команда Канади у якої також 10 медалей, у тому числі 4 золотих, на третій сходинці - команда Норвегії з 13 медалями, у тому числі 4 золотих, але вона програє команді Канади по кількості срібних нагород.

 

Департамент розвитку

профспілкового руху апарату ФПУ