DSC 1707

 

1 вересня - дивовижний день, наповнений світлом, радістю, пахощами осінніх квітів! Він знаменує початок осені, початок нового навчального року, нових зустрічей і відкриттів.

1 вересня в Харківському соціально-економічному інституті пройшло свято з нагоди Дня знань і посвяти першокурсників у студенти.

Юнаків і дівчат, які нинішнього року вступили до інституту, зі знаменною подією у їхньому житті привітали виконуючий обов'язки ректора ХСЕІ Каревік Олександр Олександрович, перший заступник голови Об'єднання профспілок Харківської області Волков Сергій Геннадійович та декан факультету соціального менеджменту Марікян Світлана Володимирівна.

 

DSC 1686

 

Щиро привітали першокурсників із початком студентського життя й студенти старших курсів, подарували їм глиняний горщик-оберіг на студентську вдачу, в який зібрали всі скарби української землі.

З напутнім батьківським словом до першокурсників звернувся Мединцев В'ячеслав Геннадійович, який побажав їм миру та злагоди, успіхів у навчанні, веселих буднів і легких сесій.

У свою чергу, першокурсники розповіли про себе, свої нахили та уподобання, подякували за щирі побажання й урочисто пообіцяли з честю нести звання студента Харківського соціально-економічного інституту, розвивати та примножувати його славетні традиції, відмінно навчатися, бути патріотами України.

 

DSC 1694

 

Усім учасникам першовересневого свята Яцуба Надія, студентка III курсу факультету соціального менеджменту, подарувала щиру українську пісню.

Кожному студенту інституту було передано від Харківського міського голови подарунковий «Харківський студентський записник».

Перший дзвоник 2014-2015 навчального року покликав студентів на першу лекцію «Україна - єдина країна!»

 

DSC 1685

 

Харківський соціально-економічний інститут