Узагальнена інформація за результатами зустрічі Прем’єр-міністра України В. Гройсмана з представниками всеукраїнських профспілок та профоб’єднань

pretenzija1   На виконання пункту 3 протокольного доручення Кабінету Міністрів України від 15.11.2018 №41287/7/1-17 за результатами зустрічі Прем’єр-міністра України В. Гройсмана з представниками всеукраїнських профспілок та профоб’єднань 07.11.2017 Мінсоцполітики надало узагальнену інформацію, що надійшла від центральних та місцевих органів виконавчої влади, стосовно проведення зустрічей з представниками профспілок та їх об’єднань відповідного рівня для обговорення проблемних питань.   Пропонуємо ознайомитися (додається).   Прес-центр ФПУ

Атомники дають Уряду місячний термін

IMG 20180412 153605 Про тривожне становище в атомно-енергетичному комплексі країни, що може призвести до його руйнації, 12 квітня у ІА УНІАН розповіли журналістам Голова Профспілки працівників атомної енергетики та промисловості України Валерій Матов та його заступник-голова профспілкового комітету ППО ДП НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич.  В унісон брифінгу лідерів Атомпрофспілки у восьми містах-супутниках атомних регіонів, включаючи м. Чорнобиль, з 16.00 до 18.00 відбулись попереджувальні акції протесту. Їх метою..

«Сріблясті струни душу полонили…»

l zaproshen 2012 У рамках відзначення 60-річчя Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України 15 травня ц.р. на сцені Великої зали Жовтневого палацу відбудеться ювілейний концерт Оркестру народних інструментів МЦКМ під керівництвом Заслуженого працівника культури України Вікторії Васильєвої.   Легендарний Оркестр є ровесником Центру і цього року відзначає 60-річчя свого заснування. За таку багаторічну творчу історію колектив неодноразово ставав Лауреатом та переможцем всеукраїнських і міжнародних музичних конкурсів та..

Культура споріднює серця

Изображение 667 1   Радісними емоціями, дружніми обіймами та щирими посмішками була наповнена зустріч колективу МЦКМ профспілок України зі своїми литовськими колегами, які на запрошення в.о. директора Центру Юрія Бобиря відвідали Київ і стали гостями Жовтневого палацу.   Делегація у складі більш ніж 40 осіб – представників Асоціації культурних центрів Литви та її президент Ромас Матуліс із великою зацікавленістю оглянути красень-палац, дізнались про його багатогранну культурно-мистецьку діяльність, роботу народних..

Віталій Дубіль: «Стратегія інформаційної роботи ФПУ є дуже важливим та сучасним документом»

ДУБ На засіданні Ради Федерації профспілок України одноголосно ухвалено Стратегію інформаційної роботи ФПУ. Своїми думками щодо цього актуального документу поділився голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок   Віталій Дубіль.   - Сьогодні, в умовах глобальної інформатизації суспільства та спроб певних сил за допомогою нових комп’ютерних технологій управляти значними масами населення, - перед профспілками все гостріше постає завдання посилення впливу на свідомість людей, відповідної реакції на спроби дискредитації профспілкового руху...

Підтримайте петицію проти руйнування системи екстреної медичної допомоги!

ekstena-medichna-dopomoga На сайті КМУопубліковано Петицію "Проти руйнування системи екстреної медичної допомоги".   Автори закликають підписатись проти знищення системи екстреної медичної допомоги.  Вони переконані, що Мінохорони здоров'я України  під гаслами реформування переслідує лише єдину мету – економію коштів платників податків та зменшення бюджетного фінансування медичной галузі за рахунок скорочення кадрового потенціалу.   Якщо вам не байдуже Ваше майбутнє, не байдуже те, що завтра до Вас чи Ваших рідних в екстреному випадку..

БОРОТИСЯ ЗА УМИ ЛЮДЕЙ

Изображение 10913   22 березня відбувся пленум Міжгалузевої ради Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок, на якому було розглянуто питання про стан інформаційно-пропагандистської роботи та завдання щодо її посилення.            В роботі пленуму взяв участь та виступив керівник Прес-центру Федерації профспілок України Юрій Робота.          Як зазначив у своїй доповіді голова облпрофоб’єднання Віталій Дубіль, на фоні нинішнього посилення наростання протиріч між працею та капіталом, загострення ситуації в трудових колективах через..

АПСВТ: зустріч з народним депутатом – допомога навчальному процесу

ДЕП1 12 березня 2018 року в стінах Академії праці, соціальних відносин і туризму (https://www.socosvita.kiev.ua/) відбулася зустріч студентів юридичного факультету з народним депутатом України Веселовою Наталією Василівною. В межах програми навчальної дисципліни «Право соціального забезпечення» було розглянуто положення законопроекту #6677 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування», співавтором якого є поважна гостя. Веселова Н.В. представила головну мету, завдання та очікувані результати..

"Весна пробуджує серця"

Изображение 181   Концертною програмою з такою назвою привітали військових-зв’язківців творчі колективи МЦКМ профспілок України «Горлиця» і «Співаночка».   Зустріч відбулась напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в одній з військових частин під Києвом і подарувала захисникам вітчизни, серед яких багато жінок, відчуття свята й весни, надії на добре майбутнє. Виступи перед військовослужбовцями для колективів МЦКП стали давньою і доброю традицією. Представник командування запевнив, що для солдат і офіцерів, які..

СВЯТО. Наші вірші і пісні - для вас, дорогі жінки!

СВЯ   Дуже теплою і хвилюючою стала зустріч співробітників апарату Федерації профспілок України на честь світлого весняного свята - Міжнародного жіночого дня. Чоловіки вітали жінок, дарували їм, перш за все, своє добре ставлення, душевну приязнь і чудові слова. Було видно, що колегам-жінкам було приємно відчувати таку увагу з боку колег-чоловіків.   Від імені керівництва Федерації профспілок України співробітниць привітали В.о. Голови ФПУ, заступник голови ФПУ Володимир Саєнко, заступники голови..

Більше статей...

1. Презентовано проект Інформаційної стратегії ФПУ на Тернопільщині
  2. Українська мова – рідна, велична, милозвучна
  3. До уваги ЗМІ! Інформація про перевірку стажу пенсіонерів є фейком
  4. Голова профкому працівників Львівської політехніки Володимир Гайдук: “Працюємо обіруч з адміністрацією, аби людям забезпечити комфортні умови життя...”
  5. Про проект Стратегії інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021 роки
  6. Телеканал ICTV, Факти, 5 лютого 2018 року. Коли відкриють Будинок профспілок та що там буде після ремонту (відео)
  7. Телеканал 1+1, ТСН, 5 лютого 2018 року. Український Біг-Бен та кімната пам’яті: як виглядатиме відреставрований Будинок профспілок (відео)
  8. Григорій ОСОВИЙ. Профспілки на підприємстві: анахронізм чи необхідність?
  9. Палац культури і мистецтв – завжди новітній і прекрасний
  10. Міжнародному центру культури і мистецтв Федерації профспілок України – 60 років!
  11. UA.TV. Транспортні профспілки провели пікетування Кабміну з вимогою погашення боргів по зарплаті (відео)
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>