Служба безпеки України надала відповідь на інформаційний запит ФПУ

100894 or   Служба  безпеки України опрацювала інформаційний запит ФПУ від 21.11.2017р. і надала відповідь, в якій зазначається: "Повідомляємо, що на даний час інформація щодо можливої причетності Федерації професійних спілок України до фінансування терористичних організацій у Службі безпеки України відсутня". З повною відповіддю СБУ можна ознайомитися тут. Прес-центр ФПУ

ПрАТ «Укрпрофтур» звітує перед Акціонерами

ПРО   Напередодні  нового року, Правління акціонерного Товариства підвело підсумки своєї роботи за 9 місяців та очікуванню кінцевих фінансових показників 2017 року в цілому. Так, в м. Києві  05 грудня 2017 року  в повному складі членів Наглядової ради відбулося чергове засідання Наглядової ради  ПрАТ «УКРПРОФТУР» під головуванням  Голови Наглядової ради – Жугаєвича  Яреми  Васильовича. Серед розглянутих питань порядку денного, найбільш актуальними були кадрові питання та «Про результати фінансово-господарської..

На нашому сайті триває Інтернет-конференція до Дня прав людини

245184870 УВАГА! На запитання, які надходять на інтернет-конференцію на тему: «Захист права на участь у професійних спілках», що проводиться сьогодні з нагоди Міжнародного дня прав людини, відповідають працівники Департаменту правового захисту апарату ФПУ Запитання просимо направляти на електронну адресу Прес-Центру ФПУ:

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ. Профспілки виборюватимуть соціальний Держбюджет - 2018

Изображение 299  Про це 5 грудня на прес-конференції в «Укрінформі» заявили Голова ФПУ Григорій Осовий та керівники членських організацій ФПУ. Президією ФПУ від імені мільйонів спілчан висунуто сім вимог до формування Держбюджету-2018.   У прес-конференції взяли участь: Анатолій Широков - голова Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок, голова Профспілки працівників НАН України, Віктор Турманов - голова Профспілки працівників вугільної промисловості України, Сергій Романюк - заступник голови  Профспілки працівників освіти і..

Соцмережі – дієвий інструмент профспілкової боротьби

IMG 9985   Особливості роботи у соціальних мережах та використання новітніх інформаційних технологій у профспілковій діяльності – такою була тема семінару-тренінгу, організованому Прес-центром ФПУ.   У ньому взяли участь відповідальні за інформаційну роботу членських організацій ФПУ, редактори профспілкових ЗМІ з усіх областей України. Фахівців-інформаційників гостинно прийняв Чернігівський обласний науково-методичного центр профспілок, на базі якого відбулось інтенсивне дводенне навчання з елементами практичної роботи та фахових дискусій. Цікаві доповіді практиків..

Європейська федерація профспілок громадського обслуговування заявила Президенту, Прем’єр-міністру та Голові Верховної Ради України про свою стурбованість провокаційними атаками на ФПУ

ЕПСУ У листі з цього приводу говориться: «Шановний пане Президенте! Шановний пане Прем'єр-міністре! Шановний пане Голово!   Наші членські організації, які входять у Федерацію профспілок України, проінформували нас про неодноразові провокації проти неї з боку державних чиновників та невідомих осіб. Ці атаки пов'язані з акціями протесту ФПУ. Акціями ФПУ проти реформи системи охорони здоров'я, яка вважається антисоціальною та несправедливою. Акціями з вимогою передбачити більше коштів у проекті..

Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до СБУ з приводу появи недостовірної інформації про Федерацію профспілок України

СБУ         У зв'язку з тим, що в деяких вітчизнянних ЗМІ була розповсюджена недостовірна інформація про причетність Федерації профспілок України до фінансування терористичних організацій Голова СПО об'єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до Служби безпеки України з проханням повідомити ФПУ чи відомі СБУ будь-які факти та/або інформація щодо причетності Федерації профспілок України до фінансування терористичних організацій. Текст листа тут. Прес-центр ФПУ

Про використання коштів бюджету ФПУ

images     Надаємо для ознайомлення Довідку Контрольно-ревізійної комісії ФПУ щодо використання керівництвом коштів бюджету ФПУ та їх цільового призначення.  Прес-центр ФПУ

ГОТУЄТЬСЯ ДО ДРУКУ КАЛЕНДАР КВАРТАЛЬНИЙ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК УКРАЇНИ НА 2018 РІК

завант     Календар квартальний (настінний). Практичний та зручний у користуванні. Тут ви знайдете всі Державні свята, дні професійних свят та дати заснування галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань. Вартість одного примірника – 99,00 грн. Доставка за рахунок замовника через відділення «НОВОЇ ПОШТИ». Замовлення (на бланку) приймаються до 06.12.2017 за ел. адресою:
Архiв
<< < Грудень 2017 > >>