201

 

 

21 травня, згідно Указу Президента України, в Україні відзначається День науки – професійне свято, яким вшановується праця вчених, працівників наукової сфери, викладачів, визнаються їх досягнення і внесок у розвиток всіх сфер суспільства.

У цей день ми віддаємо належне професіоналізму, досвідченості та досягненням  українських вчених, якими пишаємося, і на які покладаємо великі сподівання. Адже рівень розвитку країни, її авторитет і місце у світовій спільноті багато в чому визначаються науковим потенціалом і ступенем його реалізації. Тільки спираючись на розвинену науку, застосовуючи новітні технології та новаторські ідеї, можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку, забезпечити гідний рівень життя людей.

Щиро бажаємо усім, хто робить свій внесок у розвиток вітчизняної та світової науки – від студентів та аспірантів –  до іменитих вчених, міцного здоров'я, наснаги та незгасної творчої енергії, оптимізму, нових наукових звершень та відкриттів. Нехай здійсняться усі ваші задуми, реалізуються творчі плани в імя України та її громадян!

 

Федерація профспілок України