IMG 20160921 111925

 

21 вересня Голова ФПУ Григорій Осовий на засіданні Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС у рамках обговорення співробітництва України і ЄС в енергетичній сфері зустрівся з членом Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Андрієм Лопушанським.

Народний депутат як представник Української частини Парламентського комітету асоціації виступив на засіданні ПКА доповідачем із зазначеного питання.

Григорій Осовий наголосив на необхідності у процесі проведення реформ в енергетичному секторі звертати увагу насамперед на соціальні загрози, що тягнуть за собою такі реформи, а також розробляти заходи соціального захисту громадян в умовах різкого зростання цін і тарифів на комунальні послуги.

 

 Як ми повідомляли, вчора в Києві у Верховній Раді України розпочалося четверте засідання Парламентського комітету асоціації між Україною та Євросоюзом (ПКА), у роботі якої беруть участь представники української частини ПГС Україна-ЄС на чолі з її координатором Григорієм Осовим.

 

 

Прес-центр ФПУ