ЛИТ

 

Питання оздоровлення та реабілітації працівників різних галузей економіки, підвищення ефективності та якості послуг лікувально-оздоровчих закладів профспілок обговорили під час зустрічі 7 жовтня Голова СПО об'єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий та президент Європейської ради з фізичної та реабілітаційної медицини, академік Європейської академії реабілітаційної медицини Альведас Юоцявічус. У бесіді взяли участь Голова правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Микола Субота, заступник Голови правління ПрАТ «Укрпрофоздорониця» - начальник Управління організації медичного забезпечення Тетяна Семикопна, головний лікар ДП «Клінічний санаторій «Жовтень» Олекасндр Владимиров, академічний директор Школи реабілітаційної медицини Українського католицького університету Володимир Голік.

 

ЛИТ1

 

Під час розмови, яка відбулась в теплої, дружньої атмосфері, Григорій Осовий та представники української сторони проінформували гостя про ситуацію з системою санаторно – курортного, лікувального та профілактичного забезпечення в Україні, а також про роль та завдання у цієї сфері профспілок та закладів, засновниками яких вони є. Зокрема мова йшла про досягнення та проблеми ПрАТ «Укрпрофоздоровниця».

Зазначалось, що одним з напрямків діяльності оздоровчих закладів у сучасних умовах стала допомога та реабілітація учасників АТО та тимчасово переселених осіб.

 

ЛИТ2

 

Зі свого боку Альведас Юоцявічус високо оцінив зусилля та активні дії Федерації профспілок України та ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» щодо оздоровлення та реабілітації працівників, проінформував про європейський досвід у цієї сфері.

 

ЛИТ3

 

ЛИТ4

 

Прес-центр ФПУ