АНАЛІТИКА. Україна обійшла Росію за рівнем життя – рейтинг

61 main new.1499257602

Україна опинилася на 64 місці з 128 країн в рейтингу, який визначає рівень життя. Про це йдеться в щорічному рейтингу країн "Індекс соціального розвитку" за 2017 рік, розробленого Social Progress Imperative за підтримки компанії Deloitte, передає NewsOne.

Так, згідно з дослідженнями, Україна увійшла до групи країн з соціальним розвитком вище середнього.

Відзначається, що в порівнянні з минулим роком Україна не показала прогрес і залишилася на тому ж рівні. У той же час фахівці побачили прогрес в окремих сферах: доступ до інформації та комунікації, свободи вибору і особистої свободи, а також доступ до вищої освіти. Однак виявлено погіршення показників в особистій безпеці і толерантності.

Варто відзначити, що Російська Федерація в цьому рейтингу зайняла 67 місце. А Україна є сусідом з Домініканською Республікою і Білоруссю.

Перше місце в дослідженні за рівнем життя посіла Данія, після неї йдуть Канада, Нідерланди, Австралія, Англія і Німеччина.

Раніше були названі міста світу з найвищою якістю життя. Лідером рейтингу виявився Відень (Австрія). А щоб дізнатися, на якому місці розташувався Київ, – читайте тут.

СЕГОДНЯ.ua

Архiв