Профспілкова "Захищеність" в телеефірі

20170807 185634

Знову на голубих екранах Волині в прямому ефірі вийшла циклова програма «Захищеність», авторський соціальний проект директора навчально-методичного центру профспілок Галини Даниленко.

І хоча серпень - це період відпусток, коли тіло відпочиває, а голова вже зайнята підготовкою до зими. Тому обговорювана в програмі тема житлових субсидій буквально вибухнула величезною кількістю питань телеглядачів до експерта в студії – заступника директора Департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадмінстрації Людмили Сербіненко.

Про суть змін до законодавства про житлові субсидії, прийнятих в травні 2017 року, про монетизацію зекономлених субсидій, про субсидії для орендарів найманих квартир і ще багато про що запитували волиняни і дякували Федерації профспілок області за можливість доступно отримати інформацію, яка допоможе їм пережити зиму.

Звичайно, субсидія напряму не пов’язана з профспілками, але вона є вирішенням соціальних проблем волинян. А профспілки і соціалка - дуже близькі і головне, дуже залежні одна від одної.

Навчально-методичний центр профспілок

Волинської області