Соцмережі – дієвий інструмент профспілкової боротьби

IMG 9985

Особливості роботи у соціальних мережах та використання новітніх інформаційних технологій у профспілковій діяльності – такою була тема семінару-тренінгу, організованому Прес-центром ФПУ.

У ньому взяли участь відповідальні за інформаційну роботу членських організацій ФПУ, редактори профспілкових ЗМІ з усіх областей України. Фахівців-інформаційників гостинно прийняв Чернігівський обласний науково-методичного центр профспілок, на базі якого відбулось інтенсивне дводенне навчання з елементами практичної роботи та фахових дискусій. Цікаві доповіді практиків з Білорусі та тренерів навчального Українсько-датського проекту Андрія Стрижака і Іллі Юрченка були присвячені досвіду діяльності профспілкових блогерів, інструментам формування громадської думки та особливостям проведення профспілкових інформаційних компаній у соцмережах.

Підбиваючи підсумки керівник Прес-центру ФПУ Юрій Работа зазначив, що нові знання та навички, здобуті під час навчання, неодмінно допоможуть у формуванні належного іміджу профспілок у суспільстві, а також докапіталізують можливості більш дієвого протистояння інформаційним викликам і загрозам, які зараз з’являються у ЗМІ і цілеспрямовані на дискредитацію Федерації та національного профспілкового руху в цілому.

Учасники семінару схвально оцінили проведений захід і висловили готовність застосовувати на практиці отриманні знання.

IMG 9967

IMG 9969