ПРО

 

Напередодні  нового року, Правління акціонерного Товариства підвело підсумки своєї роботи за 9 місяців та очікуванню кінцевих фінансових показників 2017 року в цілому.

Так, в м. Києві  05 грудня 2017 року  в повному складі членів Наглядової ради відбулося чергове засідання Наглядової ради  ПрАТ «УКРПРОФТУР» під головуванням  Голови Наглядової ради – Жугаєвича  Яреми  Васильовича.

Серед розглянутих питань порядку денного, найбільш актуальними були кадрові питання та «Про результати фінансово-господарської діяльності Товариства» та  щодо «Основних напрямків  діяльності та показників фінансового плану ПрАТ «УКРПРОФТУР» на 2018 рік » і щодо «Показників фінансового плану діяльності та інвестиційного плану модернізації об’єктів на 2018-2020 роки». 

Підчас звіту Президента Товариства – Стрільця С.М. встановлено, що тільки за фактом роботи 9–ти місяців поточного року, Правлінням Товариства ПрАТ «УКРПРОФТУР» отримано сукупних доходів на загальну суму 155 млн. грн., що на 38 млн. грн. більше від запланованих і становить 130 % виконання планового показника.           

Протягом звітного періоду обслуговано туристів в готельних комплексах та інших категорій споживачів в  загальній кількості 126 тис. осіб та екскурсантів   28 тис. осіб.

В результаті господарської роботи Товариства,  фактично отримано 8 601 тис. грн. чистого прибутку, що забезпечує повне виконання поставлених завдань Акціонерами Товариства, його прибуткову та рентабельну  діяльність.

За 9 місяців 2017 року фонд оплати праці підприємств та товариств системи ПрАТ «Укрпрофтур» становить 34,4 млн. грн., що у порівнянні з минулим роком збільшився на 5 456,1 тис. грн., або на 19 %. З урахуванням чисельності працівників в еквіваленті повної зайнятості середньомісячні доходи одного працюючого збільшились на 43,5 % в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року і, становлять 4 804,48 гривень на одного працівника в середньому по системі.

Як результат успішної роботи Органів управління Товариства, в перше, за  крайніх 25 років діяльності, за попереднім погодженням Президії ФПУ,  07 грудня 2017 року , за адрескою Товариства, відбулися позачергові Загальні Збори  акціонерів ПрАТ «УКРПРОФТУР», на яких, розглянуто питання «Про затвердження основних напрямків діяльності та показників фінансового плану ПрАТ «УКРПРОФТУР» та його суб’єктів господарювання на 2018 рік».

Правління Товариства  впевнено закінчує роботу поточного року і вступає у Новий, 2018 рік уже із затвердженим акціонерами Товариства фінансовим бюджетом наступного року та перспективним планом роботи основних фінансових показників та інвестиційного плану модернізації  об’єктів на 2018-2020 роки.

 

Правління ПрАТ «Укрпрофтур»

 

ПРО2

 

ПРО4

 

ПРО5

 

ПРО6

 

ПРО1