«Сріблясті струни душу полонили…»

l zaproshen 2012

Сьогодні, 15 травня, у рамках відзначення 60-річчя Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України на сцені Великої зали Жовтневого палацу відбудеться ювілейний концерт Оркестру народних інструментів МЦКМ під керівництвом Заслуженого працівника культури України Вікторії Васильєвої.

Легендарний Оркестр є ровесником Центру і цього року відзначає 60-річчя свого заснування. За таку багаторічну творчу історію колектив неодноразово ставав Лауреатом та переможцем всеукраїнських і міжнародних музичних конкурсів та фестивалів, підтверджував почесне звання "Народний аматорський колектив". Він бере активну участь у благодійних заходах, шефських концертах для ветеранів, військослужбовців, дітей-інвалідів. У репертуарі оркестру музика українських та зарубіжних композиторів, народні мелодії, популярні пісні та романси, естрадна музика.

Привітають ювілярів та візьмуть участь у концертній програмі зірка світової оперної сцени, народний артист України Анатолій Кочерга, народний артист України Олександр Василенко та інші відомі виконавці.

Завітайте до Жовтневого!

Початок концерту – о 19.00.

Прес-центр ФПУ

Архiв