Привітання Голови ФПУ Григорія Осового з Днем журналіста

22651-300x204

Шановні журналісти!

Професійне свято працівників засобів масової інформації, яке щороку відзначається 6 червня, стосується не тільки чисельної когорти трудівників пера і слова, а кожного громадянина, кому не байдуже сучасне та майбутнє України.

Свобода слова – одне з найцінніших надбань демократії, на сторожі якої покликані стояти ви - ті, хто забезпечують доступ до виваженої та достовірної інформації, роблять це оперативно та неупереджено. У ваших руках благородна місія, яка вимагає сміливості, принциповості, відданості своїй справі. За це вас шанують співвітчизники, а професія журналіста постійно знаходиться у центрі уваги.

Профспілкова журналістика в усі часи відрізнялась не лише фаховою майстерністю, а й чіткою громадянською позицією, співпереживанням проблемам людей праці. Профспілкові ЗМІ неодмінно дотримувались принципів правдивості і патріотизму, демонстрували послідовність і наполегливість у відстоюванні законних прав працівників.

Від щирого серця бажаю всім журналістським колективам великих тиражів і позитивних новин, а кожному з вас - невичерпної енергії, сили духу і натхнення для втілення у життя ваших задумів і мрій, гострого пера, удачі та творчих успіхів!

Нехай завжди вільним і правдивим буде ваше Слово!

З повагою,

Голова ФПУ                                                                                                                          Григорій Осовий

Архiв
<< < Серпень 2018 > >>