Напередодні акції протесту профспілок у Верховній Раді України відбувся брифінг

Б

16 жовтня у кулуарах Верховної Ради України відбувся брифінг за участю Голови ФПУ Григорія Осового, голови Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України Василя Андрєєва, голови Профспілки машинобудівників та приладобудівників України Анатолія Кубраченка, голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктора Турманова, голови Профспілки працівників оборонної промисловості України Олександра Черниша і представника ФПУ в парламенті Сергія Капліна.

Напередодні проведення масової всеукраїнської акції протесту 17 жовтня представники профспілок донесли до засобів масової інформації ті вимоги профспілок.

Разом із вимогами, затвердженими Президією ФПУ 20 вересня ц.р., у своїх виступах вони акцентували увагу на проблемах, які існують на галузевому рівні, питаннях, що потребують негайного вирішення в проекті Державного бюджету на 2019 рік.

Присутні закликали народних депутатів України при розгляді і голосуванні за головний фінансовий документ країни врахувати зауваження і пропозиції надані профспілками.

Відеозвіт про прес-пойнт можна подивитися тут:

Прес-центр ФПУ

Архiв