КОМЕНТАР ГОЛОВИ ФПУ. Меморандум між ФПУ та ФРУ стане дорожньою картою для спільної тривалої і непростої роботи

А5

"На державу надійся, а сам не плошай! Саме такий лейтмотив дискусій був на спільному заході двох найбільших громадських об’єднань країни - Федераціі профспілок і Федерації роботодавців, які представляють інтереси роботодавців і найманих працівників в усіх галузях економіки, - написав Голова ФПУ Григорій Осовий на своєї сторінці у Facebook. - Чи можливе поєднання зусиль і дій для розвитку економіки , створення нових високопродуктивних робочих місць , гідних людини умов праці та конкурентної зарплати? Так, однозначною була позиція дискутантів .Наступ транснаціонального капіталу, поглинання національної економіки і виробництв, масова трудова еміграція та інші виклики сьогодення спонукають соціальних партнерів до тісної прагматичної взаємодії .

Підписано Меморандум, який стане дорожньою картою для спільної тривалої і непростої роботи. Ближче завдання - конструктивно завершити переговори з укладення новоі Генеральної угоди на трирічний період і тим самим створити перспективу для економічного і соціального розвитку".

Прес-центр ФПУ

Архiв