Д2

12 квітня, вже традиційно на базі санаторію «Квітка полонини» розпочалася ХІІ Міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Сучасні аспекти збереження здоров’я людини».

Організатори: ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (НДІ фітотерапії; кафедра факультетської терапії), Закарпатська облдержадміністрація (департамент охорони здоров’я і департамент освіти і науки), Словацький аграрний університет та Інститут збереження біорізноманіття в Нітрі (Словаччина), Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, Міжнародний інститут людини і глобалістики «Ноосфера» та санаторій «Квітка полонини».

У роботі конференції візьме участь понад сто чоловік, у тому числі – доктори і кандидати медичних наук, практичні лікарі, які представлятимуть наукові, практичні і освітні організації і установи міст України та інших держав.

Під час трьох засідань обговорюватимуться, зокрема, теми, які стосуються актуальних проблем здоров’я людини та його збереження; застосування раціонального харчування, фітотерапії та інших засобів природного походження для збереження здоров’я; збереження та відновлення біорізноманіття навколишнього середовища.

Всі учасники також матимуть можливість ознайомитися із виданим напередодні збірником праць Конференції обсягом понад 400 сторінок, в яких висвітлюються актуальні питання доповідей.

Із вступним словом звернулася до аудиторії голова оргкомітету конференції – директор НДІ фітотерапії УжНУ, заслужений діяч науки і техніки України, професор Оксана Миколаївна Ганич. Зокрема наголосила, що щиро рада вітати всіх учасників конференції, яка вже 12 раз проводиться саме на базі санаторію «Квітка полонини».

Триватиме конференція протягом 12-13 квітня.

Прес-центр ФПУ - за повідомленням сторінки санаторію «Квітка полонини» у  Facebook

Д3

Д1