1-3

У четвер, 24 жовтня, о 13.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" розпочнеться прес-конференція на тему "Блокування виплат єдиного соціального внеску.

Як людям отримати соціальні виплати на підприємстві з арештованими рахунками?" про блокування рахунків ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот", ПАТ "Азот" (Черкаси), ПрАТ "Рівнеазот", АТ "Луганськгаз" і про складність механізмів фінансових розрахунків між ДФС з підприємствами із заарештованими рахунками.

Учасникизаступник голови Федерації профспілок України, голова правління Фонду соціального страхування України Володимир Саєнко; голова Федерації профспілок Луганської області, голова профспілкового комітету ПрАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" Валерій Черниш; заступник директора з економіки шахти ім. Мельникова; представник ПАТ "Лисичанськвугілля", член профспілки працівників вугільної промисловості України Вадим Лейба; начальник Управління медичних і соціальних послуг виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Олена Пухка. Запрошені: голова Державної податкової служби України Сергій Верланов; в. о. начальника Офісу великих платників податків ДПС Оксана Нечепорук; голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус.

Прес-центр ФПУ