Сергій КАПЛІН привітав Федерацію профспілок України з нагоди 27-річчя від дня утворення

22255003 1694333013972029 882910224347982137 o   Сьогодні рівно 27 років з дати утворення Федерації профспілок України. Саме в цей день, 6 жовтня 1990 року на установчому з'їзді представники 25 профспілок підписали Декларацію про утворення ФНПУ. Я щиро вітаю понад 6 мільйонів спілчан, по всій країні, які щодня роблять кожен свій посильний вклад в захист соціально-економічних інтересів працівників на всіх підприємствах країни, представляють і захищають їхні права у держустановах та..

Сергій Каплін завірив про підтримку запропонованих ФПУ змін до законодавства щодо підвищення пенсій

152 8647-737x431     Народний депутат України, Представник ФПУ в парламенті Сергій Каплін листом на адресу Голови ФПУ Григорія Осового запевнив, що кожна поправка до проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій" (№6614), запропонована Федерацією профспілок України, буде підтримана ним під час розгляду законопроекту Верховною Радою України:      2   Прес-центр ФПУ

Каплін: «Профспілки не дозволять реформаторам геноциду людей в білих халатах»

DSC07605   Держава довго ледь підтримувала в медицині життєві показники, тоді як галузі потрібна термінова реанімація. Натомість маємо шокову терапію вкупі зі строгою дієтою, що може призвести до загибелі галузі, переконаний Представник ФПУ у Парламенті Сергій Каплін. Профспілковий омбудсмен на попереджувальній акції охоронців здоров’я закликав медичну спільноту боротися за свої вимоги, навіть коли медреформа, яку не підтримує професійне середовище, буде ухвалена.  Парламентар зауважив – урядовий  варіант реформування галузі..

Сергій КАПЛІН: БЕЗ ВІДРОДЖЕННЯ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖОДНА РЕФОРМА НЕ БУДЕ УСПІШНОЮ

DSC08314   Поки заводи стоять – економіка не запрацює. Представник профспілок у Парламенті Сергій Каплін переконаний, щоб без реіндустріалізації, реформи, на які Уряд має грандіозні плани не запрацюють повноцінно. В 1991 частка промисловості у ВВП була близько 50%, в 2008 – вже 26%, а в 2016 – 14%. Україна стрімко втрачає ресурс і потенціал, який міг би бути енергією структурних перебудов в усіх сферах.   Під час депутатських канікул,..

У профспілок є великий потенціал

DSC02736   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулася зустріч профактиву з Представником Федерації профспілок України у Верховній Раді України, народний депутатом України Сергієм Капліним.   Як зазначив голова ФПО Максим Баланенко, відповідно до підписаного Меморандуму йде активна співпраця профспілок і народного депутата. «Ми не помилилися у виборі представника – ним подаються усі профспілкові законодавчі ініціативи до ВРУ. Серед останніх законопроектів – щодо захисту працівників від несвоєчасної виплати зарплати...

Народний депутат України Сергій Каплін зустрівся з профактивом Черкащини

8989897766   Представник Федерації профспілок України у Верховній Раді України, Народний депутат України і лідер Соціал-демократичної партії Сергій Каплін (СДП) 16 серпня у рамках туру Україною зустрівся з профактивом Черкаської області.   Сергій Каплін проінформував черкащан про результати зустрічі в областях, ситуацію в трудових колективах, заснування нового блоку «За простих людей», який виник в результаті об’єднання Соціал-демократичної та соціалістичної партії України. На зустрічі розглядалися питання щодо стану трудових..

СЕРГІЙ КАПЛІН: НАФТОДОБУВНИКИ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ВИМАГАЮТЬ ЗУПИНИТИ ЗНИЩЕННЯ ГАЛУЗІ

КАП1   Представник Федерації профспілок у Верховній Раді замість депутатських канікул вирушив у робочий тур Україною. Вже об'їхав 15 областей. У Івано-Франківську на допомогу покликали представники трудових колективів нафтогазовидобувної та переробної галузей. Саме з Надвірної свого часу  у 1850 році тут почався видобуток. 120 років тому тут був відкритий нафтопереробний завод, який зараз фактично зупинився. В області видобувається півмільйона тонн нафти на рік, в галузі працюють майже..

ОБОРОНПРОМ ВЗЯВ КУРС НА ЗНИЩЕННЯ РІВНЕНСЬОГО РЕММАШУ - РОЗПОЧАТО КАМПАНІЮ З ПОРЯТУНКУ ПІДПРИЄМСТВА

19621300 1586516728086992 2469834119118282889 o Міноборони та оборонпром перетворили на цвинтар військової техніки  автомобілеремонтний завод у Рівному. Мало того, що чиновники влаштували некрополь техніки в центрі міста, сьогодні вони штовхають у яму й сотні працівників Реммашу. Підприємство штучно вганяється в банкрутство, завод на грані колапсу, а люди залишаються без зарплат і ризикують взагалі втратити роботу. Проблем на підприємстві хоч відбавляй. Поки в країні точиться повномасштабна війна на сході, у..

Працівники Сєвєродонецького АЗОТУ отримали зарплати після перемовин представника профспілок Сергія Капліна з урядовцями та роботодавцями

DSC06251   Півроку без зарплатні і без роботи – колектив хімічного флагмана Луганщини вдруге приїхав до свого парламентського профспілкового представника за підтримкою. Цього разу заводчани повернулися додому і до колег з першою гарною звісткою за довгий час – їм почали повертати борги. За кілька годин після зустрічі люди отримали довгоочікувані смски про поповнення рахунків, які давно пустували.   Представник Федерації профспілок у Парламенті Сергій Каплін влаштував зустріч профспілчан..

Відбулася масова акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго»

2dHpXBohD2w     Сьогодні, 23 травня 2017 року, в м.Черкаси на Соборній площі перед стінами обласної ради відбулася масова (близько тисячі людей) акція протесту структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго». Нагадаємо, що з січня 2017 року працівники підприємства не отримують заробітну плату. Енергетиків області підтримали Федерація профспілок Черкаської області, галузеві профспілкові організації та координаційна рада профспілкових організацій обласного центру, профком ПАТ «Черкаська ТЕЦ». У виступах представників страйкового комітету, профспілкової організації звучали не тільки..

Більше статей...

1. Зустріч з народним депутатом України
  2. Каплін вніс до ВР законопроект, який змусить газовиків ставити індивідуальні лічильники замість загальнобудинкових
  3. Сергій Каплін: "Україні потрібна нова індустріалізація та капремонт"
  4. КРУГЛИЙ СТІЛ. Реформа оплати праці – крок на шляху до соціальної справедливості
  5. Як у Києві господарів не пускають до власної оселі
  6. КАПЛІН: МИ З ФПУ БОРОТИМЕМОСЬ ПРОТИ ЗРІВНЯЛІВКИ, СКОРОЧЕНЬ ТА СПЕКУЛЯТИВНИХ ЦІН НА ПРОДУКТИ
  7. Сергій Каплін зареєстрував проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зняття обмежень права на страйк
  8. Сергій Каплін вніс до Парламенту законопроект про захист майнових прав профспілок
  9. СЕРГІЙ КАПЛІН: ПРОФСПІЛКИ МАТИМУТЬ ОКРЕМУ ФРАКЦІЮ В НАСТУПНОМУ ПАРЛАМЕНТІ
  10. С.Каплін подав проект постанови про скасування 40-тисячних зарплат депутатам
  11. Підставити плече
Архiв