7169

В електронній версії вийшов черговий випуск видання "Профспілковий вісник" Закарпатської обласної ради профспілок.

В ньому вміщено інформації пресцентру облпрофради про соціальне партнерство профспілок Закарпаття та територіального підрозділу Держпраці, виготовлення студентами Ужгородського національного університету окопних свічок для наших військових за участі Молодіжної ради облпрофради, вручення найвищої нагороди ФПУ "Заслужений працівник профспілок України" голові профкому КНП "Закарпатська обласна клінічна лікарня ім. А. Новака" Валентині Недашковській,

Профспілкові активісти також мають можливість ознайомитися у віснику з публікаціями про участь галузевих профспілок у подіях: державних установ - у відзначенні 30- річчя створення Держаудитслужби України , охорони здоров'я - у проведенні навчання профспілкового активу.

Опубліковано матеріали про обрання головою Закарпатського територіального профоб'єднання працівників соціальної сфери Андреї Дрешер, засідання президії обласної організаціі профспілки працівників торгівлі , унікальний, єдиний в Україні волейбольний турнір, призером якого став голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

У профспілковому виданні також опубліковано консультацію про зміни стосовно нарахування та виплат лікарняних у 2023 році.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради