demo standwithukraine formatkey jpg w1966

24 лютого 2023 року відбудеться День профспілкової солідарності з Україною та українськими профспілками, щоб відобразити руйнівні наслідки російської агресії для життя працівників, а також для економічної, соціальної, енергетичної сфер та екологічної ситуації в Україні, вшанувати пам’ять жертв, а також зосередитися на нагальних викликах, з якими стикаються українські профспілки, і побудувати подальші дії солідарності на підтримку українських трудящих та біженців в інших країнах, використовуючи свідчення з України та всього світу.

Захід відбудеться з 13.30 до 15.00 за київським часом англійською, французькою, російською, іспанською та українською мовами у Залі 1-го поверху Буднику профспілок у Києві або онлайн.

Прохання зареєструватися за посиланням: https://ituc-csi-org.zoom.us/meeting/register/tZYtdOytpjspEtFstqD2Ayfo5I0n3M-k--q3?msdynttrid=uMMiDa76EgioadhmwD7hoC1kIaGMNZRe3PR5GkUtPww).

Як ми повідомляли раніше, запрошення на онлайн-захід: "День профспілкової солідарності з Україною та українськими профспілками, 24 лютого 2023 року" поширили Оуен Тюдор, заступник Генерального секретаря Міжнародної конфедерації профспілок (МКП) та Естер Лінч, Генеральний секретар Європейської конфедерації профспілок (ЄКП).

Джерело: