1м

 

 

3 липня п.р. в Миколаївській обласній раді профспілок відбувся обласний постійно діючий семінар для голів обласних галузевих та первинних профспілкових організацій на тему запровадження Соціального профспілкового квитка. Семінар відкрив голова обласної ради профспілок Юрій Толмачов.

 

         Презентацію проекту «Соціальний профспілковий квиток» провели директор ТОВ «Центр соціальних послуг» Яна Лунга-Федорович і координатор Проекту від ФПУ Дмитро Дорін.

 

         Завдяки Соціальному профспілковому квитку кожен його власник може отримати необхідні послуги та спеціальні дисконтні умови, а також юридичну, інформаційну, консультативну допомоги для захисту від порушення роботодавцями, органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими особами трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників.

 

       Учасники проекту «Соціальнй профспілковий квиток» мають можливість отримати в режимі онлайн консультації юристів Сall центру, адвокатів, медиків звернувшись на цілодобову безкоштовну гарячу лінію. Їм надаються послуги: сервіс «Адвокат 24», гарантований виїзд адвоката на місце події у разі реальної загрози життю, здоров’ю, свободі, майну власника картки та членів його родини; «Лікар онлайн» - можливість за наявності Соціального профспілкового квитка отримувати в будь-який час консультації кваліфікованих лікарів; «Допомога в дорозі», а також «Дисконтна програма».

 

         Учасникам семінару запропоновано поетапні дії щодо реєстрації та отримання Соціального профспілкового квитка починаючи з внесення даних в базу Центру соціальних послуг та укладення договору між Центром і організаційною ланкою профспілки до виготовлення та передачі профспілкового квитка власникам.

 

        Голова обласної ради профспілок Юрій Толмачов зауважив, що проект «Соціальний профспілковий квиток» заслуговує на увагу, а успішне її втілення залежатиме від того, як спрацюють голови профспілкових організацій на місцях, наскільки переконливими будуть аргументи на користь його впровадження як додаткової мотивації профспілкового членства. Наше завдання, підкреслив він, довести інформацію про переваги та додаткові можливості отримання певних послуг за допомогою Соціального профспілкового квитка до відома первинних профорганізацій, щоб про це знали наші спілчани.

 

     Під час проведення семінару відбулась конструктивна дискусія щодо доцільності впровадження та ефективного використання Соціального профспілкового квитка. Присутні на семінарі голови профспілкових організацій виявили зацікавленість до представленого проекту.

 

         Координатор Проекту від ФПУ Дмитро Дорін відповів на запитання голів галузевих та первинних профорганізацій, яких цікавили організаційні та фінансові аспекти проведення цієї роботи.

 

 

 

2м

 

3м

 

4м

 

5м

 

 

Відділ з організаційних питань Миколаївської облпрофради