IMG 1074

 

7 липня в редакції газети «Профспілкові вісті» відбулась зустріч з кандидатами на посаду Голови ФПУ, які балотувалися на цю посаду під час засідання Ради ФПУ 26 червня ц.р.

У заході взяли участь Василь Андреєв – голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, Юрій Бобченко голова первинної організації Профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості ПАО «АрселорМиттал Кривий Ріг, Василь Попик - голова Профспілки таксистів України, Голова ФПУ Григорій Осовий і заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк.

 

IMG 1097

 

Мета зустрічі - надати трибуну газети «Профспілкові вісті» кандидатам на посаду Голови ФПУ для доведення до широкого читацького загалу їх бачення подальшого розвитку ФПУ та модернізації профспілкового руху.

Як наголосив Г.Осовий, потрібно почути кожного з претендентів на посаду лідера профспілок, врахувати їх позицію при подальшій реалізації програмних цілей ФПУ.

Журналісти отримали відповіді на запитання щодо підвищення ефективності діяльності ФПУ та її членських організацій, мотивації вступу до профспілок, ролі ФПУ у подальшому розвитку соціального діалогу і підвищенні її авторитету на міжнародному рівні, вирішення майнових питань тощо.

Розгорнутий матеріал за підсумками зустрічі у редакції читайте у наступному номері газети «Профспілкові вісті» у четвер – 10 липня 2014 р.

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ,

фото - К.Латишев, "ПВ"

 

IMG 1143