АКЦ2

 

Виступ   на мітингу біля КМУ 27 травня  Людмили Скосарєвої – інженера ДП «Антонов», літакобудівна галузь:

 

- Те, що сьогодні тут відбувається, стосується нас всіх. 24 роки в нашій незалежній країні знищується виробництво. Керманичі штучно банкротують підприємства, котрі приносять нашій країні млрд.. грн.. в казну. Але саме з цього їх банкротують, а потім продають за безцінь, а гроші переводять офшори, набиваючи власні кишені.

«Южмаш» – це показник сучасних технологій і наочного потенціалу, могло би приносити славу Україні і гроші, але влада бере млрд.. доларів кредиту, не питаючи у народу і не відповідаючи народу, куди вони йдуть, а віддавати нам, нашім дітям, онукам і правнукам.

Так, в країні війна, але що. Країні не потрібне виробництво власної продукції? Не потрібні літаки, танки. Сучасні розробки наших вчених використовує увесь світ окрім нашої держави. Ми обрали європейський вектор розвитку нашої країни, але європейські цінності в тому, що не крадуть у власного народу, поважають закони усі від Президента до кожного громадянина. Наприклад, у Польщі природні ресурси, що залягають у землі на глибіні більше 9 метрів, належать народові, – їх не можна використовувати у власних потребах.

Ми стали суспільством злодіїв – ми мовчимо, коли нас обкрадають, коли руйнують наші підприємства. Викидають нас на вулиці, не даючи заробити кусок хліба, коли крадуть наші майно і землю, але тепер хочуть щ протягнути закон про продажу землі нашої святої землі, окропленою кров’ю, забувши першопричини революції гідності, яка привела нинішніх керманичів до влади. Новий Уряд, якого ще не було за всі роки незалежності – він почав свою роботу з наруги над законом. Нам можна тільки надіятись на себе і на Бога, а наших керманичів надіятись не можна.

 

ІАЦ