rukopozhatierukopozhatievkartinkahdelovoerukopozhatierukopozhatieklipart7306242558

З нагоди 25-річчя від дня утворення Федерації професійних спілок України на адресу ФПУ надійшло привітання від аналітичного центру “Бюро соціальних та політичних розробок” та пропозиції щодо співпраці:

Голові Федерації професійних спілок України

Осовому Г.В.

Шановний Григорію Васильовичу!

Хочу висловити Вам вітання з нагоди двадцятип’ятирічного ювілею Федерації професійних спілок України!

Федерація профспілок України є найчисельнішою громадською організацією нашої країни, потужним профспілковим об’єднанням, яке протягом усього періоду своєї діяльності відстоювало і відстоює трудові права та інтереси працівників. Федерація профспілок України є одним з небагатьох справжніх соціальних партнерів, що послідовно захищає інтереси своїх членів через соціальний діалог та соціальне партнерство. Існуванню саме ФПУ багато з робітників України завдячують стабільною заробітньою платою та здоровими умовами праці.

Чвертьстолітній ювілей ФПУ - це слушна нагода для кожної первинної профорганізації окреслити нові історичні завдання для посилення свого внеску в загальну справу забезпечення гідної праці та її престижності. Це найкращий час для того, аби замислитися, які інструменти та методи застосовувати для більш ефективного захисту прав робітників в нових умовах Європейської інтеграції та зони вільної торгівлі з Європейським союзом.

Наш аналітичний центр “Бюро соціальних та політичних розробок” розпочинає проект “Разом сильніші – новий соціальний діалог в країнах Східного партнерства”, головною метою якого буде вироблення рекомендацій щодо вдосконалення моделі соціального партнерства в умовах імплементації Гибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з ЄС. Щиро запрошую представників ФПУ долучитися до нашої роботи.

Дозвольте ще раз висловити Вам слова привітань та шани!

З найкращими побажаннями,

Ростислав Дзундза

Голова правління "Бюро соціальних та політичних розробок"