IMG 6562

 

1 лютого у Федерації профспілок України відбулась зустріч Голови ФПУ Григорія Осового з членами Комітету Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій», які передали лист-подяку за надану ФПУ допомогу в оздоровленні воїнів постраждалих у зоні АТО.

 

Спілкування проходило у теплій, дружній атмосфері. Голова ФПУ розповів про принципову позицію профспілок щодо обстоювання прав трудящих на санаторно-курортне лікування, особливу увагу, що приділяється профспілками в реабілітації та оздоровленні учасників АТО.

З перших днів після початку буремних подій осені-зими 2013-2014 років оздоровниці профспілок надавали допомогу з реабілітації постраждалих на майдані Незалежності в Києві, а також пораненим в зоні проведення бойових дій на Сході країни.

 

IMG 6548

 

Федерація профспілок України послідовно бореться за повернення санаторно-курортного лікування трудящим. Для цього розроблено відповідний законопроект, зібрано необхідні 25 тисяч голосів на підтримку петиції Президенту України щодо відродження санаторно-курортного лікування та дитячого оздоровлення.

- Нам потрібно разом відвоювати цю велику справу, - сказав Григорій Осовий, звертаючись до воїнів, які від щирого серця подякували за допомогу з оздоровлення патріотів, надану закладами профспілок, та висловили свою підтримку в профспілковій боротьбі, а також сподівання на подальшу співпрацю ФПУ і Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій в гуманній справі лікування бійців.

 

IMG 6563

 

У зустрічі взяли участь заступник Голови ФПУ Євген Драпятий, радник Голови ФПУ, голова «Благодійного медичного фонду «Лелеко» Сергій Мартинюк.

 

IMG 6561

Прес-центр ФПУ