Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у роботі Регіональної конференції для країн Європи і Центральної Азії

IMG 1700

12 вересня  в Баку розпочала роботу Регіональна конференція для країн Європи і Центральної Азії під егідою Міжнародної організації праці і Бюро групи трудівників АКТРАВ- МОП.

Головною темою панельних дискусій, в яких беруть участь профспілки, соціальні партнери, експерти - "Майбутнє сфери праці, якого ми хочемо". У вітальному відео-виступі Генеральний директор МБТ Гай Райдер окреслив виклики, які постають у сфері праці під впливом науково-технічних рішень, впроваджень так званої четвертої промислової революції, змін на ринках праці і як на них реагувати. Глобальну стратегію має виробити МОП до свого 100-літнього ювілею у 2019 році, опираючись на широку експертну підтримку.

У перший день учасники, серед яких Голова ФПУ, почесний доктор соціальних наук Григорій Осовий, обмінялися думками і досвідом по трьох тематичних питаннях: " Праця і  суспільство", " Гідні робочі місця для всіх" і "Порядок дня Стійкого розвитку 2030"

Завтра Конференція продовжить свою роботу.

FullSizeRender

IMG 1711