2014008 123

 

До Голови ФПУ Григорія Осового надійшов лист від Генерального секретаря ЄКП, Генерального секретаря ПЄРР Лука Вісентіні, у якому він висловив глибокий жаль з приводу відміни його участі у візиті місії ЄКП/ПЄРР в Україну 12-14 лютого ц.р. через необхідність підготовки конгресу ЄКП.

 

Лука Вісентіні зазначив, що керівник місії Йозеф Стредула та виконавчий секретар ПЄРР Антон Леппік доповіли йому після повернення з Києва про результати візиту, і йому було приємно почути, що місія мала дуже цікаві та конструктивні дискусії з представниками української влади.

«Я хотів би дуже подякувати вам за гостинний прийом членів місії і за програму зустрічей з органами влади, яку ви підготували. Я був би дуже вдячний, якби ви передали мої слова вдячності братам і сестрам з профспілок, представникам органів влади та різноманітних інституцій, з якими зустрічалася місія. 

Будьте певні, що ЄКП/ПЄРР буде дуже уважно стежити за становищем українських працівників у своїй країні та за кордоном. Я планую разом з Йозефом доповісти на засіданні Керівного комітету ЄКП 26 лютого і запропоную організувати подальшу зустріч у Брюсселі між вами та представниками установ ЄС», - наголосив європейський профспілковий лідер у своєму листі.

 

Департамент міжнародних зв’язків ФПУ