Squared cover

14-й Конгрес Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) відбудеться з вівторка 21 по п'ятницю 24 травня 2019 року в м. Відень, Австрія.

У Конгресі візьмуть участь понад 600 національних делегатів від профспілок, включаючи генеральних секретарів або президентів близько 90 національних профспілок з 38 європейських країн, 10 європейських галузевих федерацій профспілок та спеціальних гостей з Європи та інших країн, у тому числі прем’єр-міністр Португалії Антоніу Кошта, Президент Австрії Александер Ван дер Беллен, Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, декан ПСІА колишній прем'єр-міністр Італії, декан Паризької школи закордонних справ  Енріко Летта, економіст, лауреат Нобелівської премії Джозеф Стігліц. Повний список запрошених доповідачів бути доступний згодом.

Конгрес має обрати керівну команду ЄКП, внести зміни до Статуту ЄКП та прийняти ключові документи, включаючи Віденський маніфест та Програму дій ЄКП на період 2019-2023 роки.

На запрошення ЄКП у роботі Конгресу візьме участь віце-президент Міжнародної конфедерації профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий

Департамент міжнародних

зв’язків апарату ФПУ