0 main v1588517972

Профспілки закликали держави, які 7-16 липня візьмуть участь у Політичному форумі високого рівня ООН (HLPF), прискорити реалізацію Цілей сталого розвитку, приділивши пріоритетну увагу Цілі № 8. Ця ціль є глобальним зобов’язанням урядів забезпечити гідну працю, стійке економічне зростання та повну і продуктивну зайнятість для всіх до 2030 року – крайнього терміну Порядку денного ООН з питань сталого розвитку.

«Ціль 8 надає широку та ефективну відповідь на пандемію COVID-19 а також, на те поєднання криз, яке було очевидним ще до появи COVID. Вона включає в собі цілі щодо гідної праці, охорони праці та безпеки праці, соціального захисту, інклюзивного економічного зростання, справедливого розподілу багатства та збереження довкілля. Досягнення цих цілей у процесі відновленні після масштабних економічних, соціальних та медичних наслідків пандемії призведе до стійкості, необхідної для подолання криз, з якими зіштовхнувся світ, та реалізації нового соціального контракту», - зазначила Шаран Барроу, Генеральний секретар МКП.

Профспілки закликають держави, які 7-16 липня візьмуть участь у Політичному форумі високого рівня ООН (HLPF), прискорити реалізацію Цілей сталого розвитку, приділивши пріоритетну увагу Цілі № 8. Ця ціль є глобальним зобов’язанням урядів забезпечити гідну працю, стійке економічне зростання та повну і продуктивну зайнятість для всіх до 2030 року – крайнього терміну Порядку денного ООН з питань сталого розвитку.

Приєднуйтеся до панельної дискусії МКП високого рівня «Десятиріччя дій ЦСР: новий соціальний договір для відновлення та протидії» - 13 липня о 08:00-09:00 (за Нью-Йорком)

Інформаційна записка: https://www.ituc-csi.org/IMG/pdf/sdgs_decade_of_action_concept_note.pdf

Детально

Департамент міжнародних зав’язків ФПУ