IMG 20161024 134929

 

 

 

Розпочалось стратегічне планування діяльності Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, однією із засновників якої була ФПУ.

 

 

Сьогодні члени Української сторони Платформи громадянського суспільства розпочнуть вироблення стратегічного бачення діяльності УС ПГС на найближчі три роки. Інституційне забезпечення діяльності УС ПГС в ці роки буде допомагати забезпечити проект ЄС "Громадянська синергія", який виконується УС ПГС за підтримки фонду "Відродження".

 

Впродовж дводенної сесії стратегічного планування буде обговорюватись місія та цінності УС ПГС, ставитимуться перед собою амбітні завдання та визначатимуться шляхи їх досягнення.
Як результат роботи із стратегічного планування профспілок, організацій роботодавців та інших організацій громадянського суспільства поліпшуватиметься діяльність Платформи – здійсниться перехід до активної та ефективної роботи, орієнтованої на результат.

 

Стратегічна сесія відбувається в рамках проекту «Громадська синергія», що фінансується ЄС, виконується Міжнародним Фондом «Відродження» і спрямований на посилення ефективності участі громадськості в євро інтеграційних реформах через зміцнення двох громадських платформ, що діють в сфері європейської інтеграції України – Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

 

Участь у сесії стратегічного планування беруть Голова ФПУ Г.В.Осовий  (обраний в 2016 році координатором Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС) та голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України В.М.Андреєв (обраний координатором Робочої групи 4 УС ПГС "Зайнятість, соціальна політика, рівні можливості та здоров'я").

 

 IMG 20161024 134249

 

 

Вл.інф.