foto

 

 

Відзначення Міжнародного дня людей похилого віку у Нью-Йорку

 

Тема цьогорічного Міжнародного дня людей похилого віку 1 жовтня: «Майбутнє, якого ми хочемо: про що говорять літні люди» була обрана, щоб привернути увагу до зусиль літніх людей, організацій громадянського суспільства, агенцій та держав-членів Організації Об'єднаних Націй включити питання старіння до порядку денного міжнародного розвитку.

Відзначення цьогорічного Міжнародного дня людей похилого віку відбудеться за сприяння Комітету неурядових організацій з проблем старіння у середу 9 жовтня з 10.00-13.00 у штаб-квартирі Організації Об'єднаних Націй (зал ЕКОСОР).

 

Візьміть участь у глобальному опитуванні заради кращого світу!

 

Скористайтесь можливістю вшанувати цей Міжнародний день людей похилого віку шляхом голосування за те, що є найважливішим для вас та вашої родини. Візьміть участь у глобальному опитуванні та викладіть ваші пріоритети.

Див. детальну інформацію на вебсайті: www.myworld2015.org.

 

Поділіться з нами!

 

Ви відзначаєте Міжнародний день людей похилого віку? Плануєте певні заходи? Розкажіть нам про це! Надсилайте інформацію про ваші заходи, сюжети та рекомендації координатору Організації Об'єднаних Націй з проблем старіння за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

Департамент міжнародної роботи апарату ФПУ