IMG 1907

 

Для профспілкового активу Черкаської області презентовано проект Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018-2021 роки за участі керівника прес-служби ФПУ Юрія Работи. Основна мета документу – це активне висвітлення профспілкових позицій та дій у сучасному інформаційному просторі.

У своїй презентації Ю.Работа підкреслив, що стратегічна мета медіа-діяльності профспілок - налагодження системи скоординованого і дієвого використання комунікаційних можливостей ФПУ для підвищення рівня довіри громадськості до неї та сприйняття її як ефективного органу захисту прав і інтересів працівників, підвищення відкритості та здійснення сучасного інформування про діяльність профспілок. Для цього нова Стратегія передбачає використання передових інформаційних і телекомунікаційних технологій, розширення співпраці з телерадіокомпаніями, друкованими та Інтернет-виданнями, створення власної телепрограми та сайтів членських профспілкових організацій, проведення Skype – конференцій в режимі реального часу.

 

IMG 1911

 

Презентація про Стратегію була доповнена інформацією фахівця з питань соціальних мереж ГО «Школа-Т» Михайла Пилипенка, який розповів про розвиток соцмереж в Україні, практичного використання Facebook, Twitter,Telegram, методики подачі інформації, використання власних та корпоративних сторінок у соцмережах.

Федерацією Черкащини надана пропозиція ФПУ щодо централізованого створення веб-сайтів для галузевих та територіальних профспілкових організацій.

 

IMG 1961

 

IMG 1989

 

IMG 2005

 

IMG 2017

 

 

Федерація профспілок Черкаської області