logo-sign

Напередодні зимових свят ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ радий повідомити всім учасникам програми «СОЦІАЛЬНИЙ ПРОФСПІЛКОВИЙ КВИТОК» про можливість відпочити та оздоровитися в комплексі «Сонячний» зі знижками від 15 до 20%.

ЗОК «Сонячний» - санаторій, що спеціалізується на лікуванні та профілактиці гастроентерологічних захворювань, розташований в с.Поляна Свалявського району Закарпатської області, на одному з чотирьох головних бальнеокурортів України, відомому своєю унікальною водою «Поляна Квасова».

«Сонячний» має всю необхідну інфраструктуру, власну медичну базу і надає своїм гостям повний набір послуг для відпочинку, лікування та оздоровлення. Це 40 сучасних номерів різних категорій за власним вибором або можливостями, медичний центр із сучасним обладнанням та професійним персоналом, новий дитячий майданчик і дитяча кімната з аніматором, який наглядатиме і розважить дітей, поки дорослі зайняті на процедурах або просто відпочивають. Також санаторій має власну соляну кімнату і кабінет УЗ-діагностики, чим можуть похвалитися тільки найкращі санаторії Закарпаття і Західної України.