P1610024

 

Студентські профспілки - це саме ті організації, де розпочинається формування свідомості майбутніх  працівників, це своєрідна ''колиска" всього профспілкового руху.

 

Сьогодні молоді профспілкові лідери зовсім нова генерація, яка має кардинально модернові погляди і підходи до профспілкової роботи, наголосив Голова Федерації профспілок області Микола Колесник, розпочинаючи новий навчальний рік у Школі молодого профактивіста.

Профспілкове навчання - одне з найголовніших аспектів роботи профспілок, а навчання в Школі молодого профактивіста - це перший крок до профспілкової освіти.

І нехай не всі із теперішніх молодих профактивістів стануть   видатними профспілковими діячами, однак Школа профспілкового активіста, яку вони пройдуть, згодиться їм в подальшому самостійному житті, відмітила у своєму виступі Світлана Анпольська - заступник Голови ФПО.

Сергій Пугачов - заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки зазначив, що активна молодь - фактор успішності профспілок, вона є потужним людським та інтелектуальним ресурсом профспілкового руху, резервом для профлідерів усіх рівнів.

Сучасний молодий профлідер істотно відрізняється від профспілкових корифеїв попередніх поколінь. У профспілковому середовищі сьогодні впевнено звучить голос молоді, тому що вона складає більше третини членів профспілок, наголосила, виступаючи перед присутніми Тетяна Побережна -   голова обласної організації профспілки працівників культури.

Молодь завжди є і буде рушійною силою будь-якого прогресу, зауважила Лілія Вергелес - заступник голови обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я.

ХVI навчальний рік у Школі молодого профактивіста області розпочато.

В добрий час!

 

P1610017

 

P1610020

 

Федерація профспілок Вінницької області