посадка дерев

 

Дружна команда Молодіжної ради Федерації профспілок Кіровоградської області (голова Олена Базилюк) долучилася до Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру», яка проводилась по всій країні. Близько двохсот молодих лип були висаджені активними небайдужими громадянами міста на Набережній у центрі Кропивницького, які також долучились до цієї акції. Крім того, участь в акції взяли народний депутат України Олександр Горбунов, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, міський голова Андрій Райкович та багато інших керівників органів місцевої влади, депутатів, спортсменів... Крім основного завдання учасники акції мали можливість у невимушеній атмосфері поспілкуватись та вирішити нагальні проблеми.

Члени Молодіжної ФПО не просто висадили дерева, а й допомагатимуть доглядати за молодими деревами, щоб вони прижилися, а згодом усі бажаючі мали можливість в літню спеку прогулятися чудовою липовою алеєю, сховатися від сонця у тіні дерев та мати більше чистого повітря в рідному місті.

Члени Молодіжної ради ФПО також висаджували дерева разом з працівниками управління лісового та мисливського господарства в області у Чорноліському лісгоспі Знам’янського району. Працювали під гаслом «Профспілкова молодь – за зелену Кіровоградщину». І там буде їхня, «молодіжна» алея.

Олексій Коваленко,

заступник голови Молодіжної ради ФПО