IMG 9365

18 вересня 2019 р. у Федерації профспілок Черкаської області відбулося розширене засідання молодіжної комісії за участі голів галузевих профспілкових об’єднань.

Представники Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Маніло Л. та Брикун Т. ознайомили учасників засідання з можливостями стажування та працевлаштування молоді в органах юстиції, з реалізацією проекту «Я маю право».

Голова Федерації профспілок області Петро Шевченко та керівники обласних галузевих профоб’єднань поінформували молодіжних профспілкових лідерів щодо підготовки проведення заходів до Всесвітнього дня дій за гідну працю, проблемних питань профспілкового життя, сервісних можливостей програми проекту «Соціальна карта».

Цікавою була інформація про участь молоді в профспілковому житті колективів Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького голови молодіжної комісії ФПО, члена профкому навчального закладу Болотової Л. та голови профкому Обласного управління АТ «Ощадбанку» Боровик Л.

Надзвичайно емоційною та конструктивною була розповідь головного спеціаліста Обласної профспілкової організації соціальної сфери Данник В. про досвід роботи молодіжної ради профспілки, заходи корпоративного напрямку та пропозиції до планів роботи молодіжної комісії ФПО.

У процесі дискусії з вдосконалення діяльності профспілок молоддю були озвучені пропозиції щодо необхідності посилення інформування спілчан про роботу центрального офісу та галузевих профспілок, Федерації профспілок області, створення електронних мереж, залучення молоді до керівних органів профспілок.

Цікавим завершенням засідання було відвідування Музею «Кобзаря» Т.Г. Шевченка.

IMG 9352

70928443 969159206761399 5526043547398045696 n