Молодіжна рада Сумської обласної ради профспілок прийняла активну участь у загальноміських заходах з нагоди Дня молоді, які відбулися 30 червня 2013 р. у Сумському міському парку ім.І.М.Кожедуба.

Була проведена інформаційна акція «ПРОФСПІЛКА, ВІДКРИТА ДЛЯ МОЛОДІ».

Сумчани мали нагоду ознайомитися з інформаційними листівками, в яких були наведені відповіді на актуальні питання, які стосуються діяльності профспілки: що собою являє профспілка; як вона може захистити працівника; яким чином впливає на справедливу оплату праці; чому працівнику вигідно бути членом профспілки тощо.

Сумська молодь виявилася небайдужою до діяльності Молодіжної ради – кожен задавав найбільш хвилююче питання і мав можливість тут же отримати змістовну відповідь на нього. Працююча та студентська молодь ділилася власними проблемами, з якими стикається у відносинах із роботодавцем і профспілковим комітетом. І найважливіше – від людей часто звучали слова вдячності тій професійній спілці підприємства чи організації, членами якої вони є.

Молодь членських організацій Сумської обласної ради профспілок мала нагоду взяти участь у фото-квесті «СТЕЖКАМИ ПРОФСПІЛОК». Серед охочих виявити свою спритність та кмітливість було 8 команд:

  • «Божевільні шукачі КП», «Немо», «Рожева пантера» (первинна профспілкова організація АТ «Сумський завод «Насосенерномаш»»);
  • «Богатирі» (первинна профспілкова організація Сумської спеціалізованої школи №7);
  • «Не надо думать – надо знать!» (об’єднаний профком ПАТ «Сумихімпром»);
  • «П’ятнашки» (Молодіжна рада ПАТ «Сумське НВО ім..М.В.Фрунзе);
  • «Перчинки» (первинна профспілкова організація Сумського дитячого будинку ім..С.П.Супруна);
  • «МТФ» (команда, яка сформувалася в останню мить перед стартом із небайдужих до спортивних змагань сумчан, які прийшли на святкування Дня молоді).

Виправдала свою назву команда «БОЖЕВІЛЬНІ ШУКАЧІ КП» первинної профспілкової організації АТ «Сумський завод «Насосенерномаш»» - віднайшовши всі необхідні пункти за найкоротший час вона виявила кращий результат і зайняла почесне 1 місце. «БОЖЕВІЛЬНІ ШУКАЧІ КП» отримали головний приз змагань – сертифікат на безкоштовну гру в більярд в ТРК «Атріум» від спонсора свята – глобальної мережі «ГРАНД КЛУБ», а також сертифікати для кожного учасника на знижку 50% в магазині жіночого взуття «DONNA RICCO».

Призові місця посіли команди «НЕ НАДО ДУМАТЬ – НАДО ЗНАТЬ!» (об’єднаний профком ПАТ «Сумихімпром», 2 місце) та «БОГАТИРІ» (спеціалізована школа №7, 3 місце). Усі команди отримали грамоти та солодкі подарунки.

Кожен, хто полюбляє співати, мав нагоду виявити свій талант у «МОЛОДІЖНОМУ КАРАОКЕ». У пісенному змаганні брали участь 8 співаків і врешті переміг дует у складі юнака та дівчини, які отримали подарунки від магазину «Український сувенір» та флаери в нічний клуб «Діалог» від спонсора свята – глобальної мережі «ГРАНД КЛУБ» на вечірку, присвячену Дню молоді.

Висловлюємо щиру вдячність партнерами і спонсорам свята:

- Сумській обласній раді професійних спілок,

- Сумському міському центру дозвілля молоді,

- сумській міській організації профспілки працівників освіти і науки України,

- компанії «СВІТ ШОУ»,

- глобальній системі «ГРАНД КЛУБ»,

- магазину жіночого взуття «DONNA RICCO»,

а також усім тим, хто словом і ділом допомагав організаторам у здійсненні цього проекту.

 

Голова Молодіжної ради

Сумської обласної ради профспілок                                                     Марина Гога