P1220704

 

Таку тему для семінару запропонував навчально-методичний центр профспілок Волині та обласна профспілка соціальної сфери області головам первинних організацій галузі.

 

 

До розмови запросили фахівців-науковців, що займаються проблематикою соціальної роботи, як виду професійної допомоги окремій особистості. Тривала дискусія завязалась у голів профкомів з експертом з питань фінансування громад Василем Громом, оскільки територіальна реформа спричинила звільнення частини фахівців установ соцсфери

 

Проблеми охорони праці обговорювались з спеціалістом управління праці області Сергієм Соколовим. Голова обкому Галина Микитюк презентувала слухачам матеріали, що подаються від галузі на всеукраїнський конкурс первинних організацій. А директор НМЦ профспілок Галина Даниленко, цікаво представила правову платформу діяльності профспілок галузі.

 

Оскільки голови первинок є одночасно і організаторами масових заходів в своїх колективах, їм була організована щира і душевна зустріч з народним артистом України, людиною, шанованою за талант і відданість краю - Василем Чепелюком. Презентована книга його пісень "Вогонь прадавнього роду", стала гарною несподіванкою і приємним подарунком усім учасникам семінару.

 

P1220708

 

P1220716

 

 

 

   Навчально-методичний центр профспілок Волинської області