DSC 4032

 

У ФПО відбулась семінар-нарада членів молодіжної ради ФПО. З молодими профактивістами поспілкувались за круглим столом голова Молодіжної ради ФПО Жанна Арсенічева, голова ФПО Микола Шершун, директор Рівненського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Пандрак, провідний спеціаліст з питань соціально-економічного захисту ФПО Ніна Скорик та голова КС «Довіра» Ольга Ігнатьєва.

            З вступним словом виступив голова ФПО, він зокрема наголосив на тому, що досвід старшого покоління у поєднанні з енергією молоді дасть результат у вирішенні їхніх наболілих проблем.

Директор Рівненського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву розповів про створені державою умови для того аби молодій людині побудувати, придбати у власність чи взяти в оренду житло. Спеціаліст Федерації профспілок Рівненської області з питань соціально-економічного захисту ж порекомендувала включати до колективних договорів окремий розділ з питань забезпечення молоді житлом. І на останок, голова КС «Довіра» продемонструвала переваги та ризики іпотечного кредитування.

Молоді профактивісти ділились досвідом роботи між собою та з гостями, обговорювали плани на майбутнє, виокремили цілі та завдання на наступний рік та на завершення підписали «Резолюцію Молодіжної ради Федерації профспілок області про механізми реалізації права на житло для молоді в Україні». Відзначили також і кращих, їм Микола Шершун побажав продовжувати у такому ж активному та стрімкому дусі свою роботу та вручив подяки та грошові премії.

 

 

Прес-служба

Федерації профспілок

Рівненської області

 

DSC 4042

 

DSC 4122