ВИХОДИТЬ З ДРУКУ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» (№ 7/2018)

obl  7 ukr-2018 ВИХОДИТЬ З ДРУКУ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» (№ 7/2018)   Читайте матеріали про VI Міжнародну науково-практичну конференцію «Охорона праці – 2018», яку журнал за підтримки Держпраці провів 6–8 червня 2018 року. Пропонуємо вашій увазі:     Зінаїда Купира. Формування культури безпеки праці як громадський рух. Підсумки VI Міжнародної науково-практичної конференції «Охорона праці – 2018»   Сергій Колесник. Розслідування: усунути ризики, а не призначити винного. Проект у межах конференції про..

Забезпечення належних умов праці молодих працівників – одне із пріоритетних завдань, яке спрямоване на збереження здоров'я і життя трудового потенціалу підприємства

Профспілки - загальне фото -2018   6 червня 2018 року Профспілка працівників зв'язку України разом з соціальними партнерами у конференц-залі Українського державного центру радіочастот, одного з найкращих підприємств в галузі зв'язку, провели нараду, на якій підбили підсумки виконання заходів з нагоди Дня охорони праці, що пройшов під гаслом: "Захищене і здорове покоління".   У нараді взяли участь: начальник відділу з питань охорони праці департаменту з питань праці Державної служби..

ВИЙШОВ У СВІТ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» (№ 6/2018)

obl  6 ukr-2018    У номері – найактуальніші теми та найважливіші події очима наших кореспондентів і провідних українських експертів у різних галузях охорони праці. Пропонуємо вашій увазі статті:   Ольга Богданова. Міжнародна освіта з охорони праці. Що може перейняти Україна? Де навчатися і як застосувати здобуті знання на батьківщині   Сергій Колесник. На чиєму боці правда? Слідами страйку на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»   Зінаїда Купира. «Надзвичайна ситуація» у Львові. До..

НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ. Безпека праці – пріоритет для профспілок

А11   Важливі та актуальні питання забезпечення гідних умов та безпеки праці обговорили 23 травня в Києві учасники Національного форуму «Безпека праці в Україні: необхідність якісних змін для кращого захисту життя та здоров’я працівників. Через 100-річчя профспілкового досвіду – до європейських стандартів захисту». Форум відбувся згідно з розпорядженням Голови ФПУ та з нагоди 100-річчя від дня утворення технічної інспекції праці профспілок. У заході взяли участь представники Мінсоцполітики,..

До 100-річчя технічної інспекції праці профспілок

ohrana-truda-i-tehnika-bezopasnosti-640x400 23 травня 2018 року відбудеться Національний форуму «Безпека праці в Україні: необхідність якісних змін для кращого захисту життя та здоров’я працівників. Через 100-річчя профспілкового досвіду - до європейських стандартів захисту».   Форум відбудеться згідно з розпорядженням Голови ФПУ з нагоди 100-річчя від дня утворення технічної інспекції праці профспілок.   У заході візьмуть участь: представники Уряду, Мінсоцполітики, Держпраці, Фонду соціального страхування України, Представництва МОП в Україні, інших установ та організацій,..

ВИЙШОВ У СВІТ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» (№ 5/2018)

obl  5 ukr-2018     У номері – найактуальніші теми та найважливіші події очима наших кореспондентів і провідних українських експертів у різних галузях охорони праці. Пропонуємо вашій увазі статті:   Володимир Терещенко. Нагороди роз’їхалися по Україні! Фінал конкурсу «Охорона праці очима дітей – 2018»   Дмитро Матвійчук, Олександр Фандєєв. Роман Чернега: «Будь-які труднощі відкривають нові можливості». Інтерв’ю голови Держпраці для нашого журналу   Валентин Медюк. Безпека дітей – на совісті..

ВИЙШОВ У СВІТ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» (№ 4/2018)

obl  4 ukr-2018   У номері – найактуальніші теми та найважливіші події очима наших кореспондентів і провідних українських експертів у різних галузях охорони праці. Пропонуємо вашій увазі статті:   Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні   Дмитро Матвійчук, Олександр Фандєєв. Антоніу Жозе Робалу душ Сантуш: «Відчуття таке, ніби я в Португалії!». Керівник проекту ЄС-МОП про..

НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ. Вчимося - задля захисту збереження життя та здоров’я працівників

фото 1     З 19 по 30 березня 2018 року департаментом охорони праці ФПУ організовано та проведено навчання і перевірку знань з питань охорони праці технічних інспекторів праці та інших представників членських організацій ФПУ на базі Академії праці, соціальних відносин та туризму ФПУ. Протягом двох тижнів слухачі з усіх куточків України одержували знання від найкращих викладачів та фахівців України в сфері безпеки, умов, медицини, гігієни праці,..

СПІВЧУТТЯ

свічка Федерація профспілок України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким і колегам по роботі Калашнюка Олександра Петровича, головного технічного інспектора праці Федерації профспілок Вінницької області, з приводу його передчасної смерті. Не стало енергійної, доброї людини, профспілкового професіонала у справі охорони праці. Світла пам’ять про Олександра Петровича залишиться в серцях спілчан.   Калашнюк 00   ФПУ

ВИЙШОВ У СВІТ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «ОХОРОНА ПРАЦІ» (№ 3/2018)

obl  3 ukr-2018   У номері – найактуальніші теми та найважливіші події очима наших кореспондентів і провідних українських експертів у різних галузях охорони праці. Пропонуємо вашій увазі статті:   Людмила Солодчук. Конкурс «Охорона праці очима дітей»: участь – це вже перемога. Проведення відбіркового етапу конкурсу в регіонах   Олександр Темніков. Авторитетний мінімум. Відомості та показники, які зобов’язаний знати фахівець з ОП   Зінаїда Купира. ГОСТи повертають. Радянська система стандартизації ще..
Архiв
<< < Липень 2018 > >>