ВОЄННИЙ СТАН. Мінінфраструктури інформує

regnum picture 15323765972558704 normal

У зв’язку із введенням воєнного стану у 10 областях України запроваджуються додаткові заходи із забезпечення охорони і оборони об’єктів інфраструктури, - повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у вівторок, 27 листопада, під час  наради із керівниками "Укрзалізниці", "Укравтодору", Адміністрації морських портів України, Державіаслужби, Украероруху, морських портів, представниками структурних підрозділів Міністерства

В.Омелян доручив посилити охорону і оборону вокзалів, залізничних станцій, аеропортів, портів та інших об’єктів інфраструктури.

"Також ми вводимо особливий режим роботи залізничного транспорту. Пріоритетність при призначенні поїздів буде визначатися необхідністю здійснення перевезень в умовах воєнного періоду, за рішеннями військового командування", - додав очільник Мінінфраструктури.

За його словами, планується запровадити активну участь співробітників сфери транспорту у територіальній обороні. В.Омелян доручив створити Оперативний штаб для взаємодії з військовим командуванням та військовими адміністраціями.

"В кожного напоготові повинен бути "тривожний рюкзак" з триденним запасом всього найнеобхіднішого та чітке розуміння його дій у разі атаки ворога", - зазначив він.

Прес-служба Мінінфраструктури

Архiв